sis empreses més de qualitat SICTED a la zona de Morella-Els Ports, les quals han estat reconegudes per la seva excel·lència en l'oferta turística

Avui, en un acte celebrat al Saló de Plens de l'Ajuntament, el Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha entregat els distintius SICTED a les empreses de qualitat de Morella-Els Ports

General 12 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
DSC_0125

L'acte celebrat al Saló de Plens de l'Ajuntament ha marcat l'entrega dels distintius de qualitat SICTED a sis noves empreses i la renovació del distintiu per set establiments existents a Morella-Els Ports. Aquest reconeixement destaca l'aposta per la qualitat i el servei excel·lent que ofereixen aquestes empreses turístiques de la zona.

Les empreses que han obtingut el distintiu SICTED aquest any 2023 són Casa de la Mestra 1, Cases Rural Morella, Font del Roser, Mas Llosar Apartamento Rural, Mercat dels Ports i Vallivana Suites&Spa. D'altra banda, les empreses Apartamentos Bergantes, Aromes de Morella, Hogar Textil Adell, L'Escudella, L'Herbolari, El Museu Temps de Dinosaures i Turismo Rural Morella han renovat el distintiu de qualitat.

L'acte de lliurament dels distintius ha comptat amb la participació del Secretari Autonòmic de Turisme de la Comunitat Valenciana, Francesc Colomer, l'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora de Promoció Turística, Mari Carmen Escuder. El distintiu té una vigència de dos anys i promou un control constant de la qualitat dels serveis turístics.

Rhamsés Ripollés ha destacat la importància d'aquest distintiu per diferenciar Morella-Els Ports d'altres destinacions turístiques, i ha felicitat tots els establiments guardonats. També ha animat a més empreses a sumar-se a aquesta iniciativa de qualitat turística. Francesc Colomer ha valorat l'esforç per aconseguir i mantenir la qualitat turística i ha elogiat Morella-Els Ports com a exemple d'hospitalitat i bon treball en el sector turístic.

Aquesta distinció SICTED reconeix la tasca de les empreses en la millora contínua dels seus serveis i contribueix a consolidar Morella-Els Ports com a destinació turística de qualitat, posant en valor els atractius de la comarca.

Te puede interesar
Lo más visto