L'Ajuntament ha exposat el Cens Electoral perquè els ciutadans puguin consultar-lo fins al 17 d'abril

Les consultes del Cens Electoral podran realitzar-se de diverses formes per a facilitar l'accés als ciutadans. A part de la casa consistorial i les tinències d'alcaldia, l'Ajuntament també habilitarà la possibilitat de fer consultes a través de la seva pàgina web municipal

Política 13 de abril de 2023 Redacció Redacció

L'Ajuntament de Castelló ha obert el període de consulta pública del Cens Electoral amb motiu de les properes Eleccions Municipals i Autonòmiques que se celebraran el 28 de maig. A continuació, es detallen les opcions disponibles per a realitzar la consulta:

Consulta presencial:

Es podrà realitzar una consulta presencial individualment per a cada persona interessada. Caldrà identificar-se mitjançant el DNI, passaport, targeta de residència o permís de conduir amb fotografia. La consulta es realitzarà a l'Ajuntament en horaris específics des del dimarts 11 d'abril fins al dilluns 17 d'abril.
Horari a l'Ajuntament: De dimarts a divendres de 9.00 a 14.00 hores, el dijous de 16.30 a 19.00 hores i el dilluns de 9.00 a 14.00 hores.

Horari a les tinències d'alcaldia:

Les tinències d'alcaldia Nord, Sud, Est, Oest i Grau tindran horaris específics de consulta durant aquest mateix període. Es recomana verificar els horaris corresponents a cada ubicació.
Consulta en línia: Es podrà accedir a un servei de consulta en línia a través de la pàgina web municipal. Els electors podran comprovar les seves dades censals mitjançant la signatura digital. També es podrà consultar la taula i local electoral on els correspon votar utilitzant criteris de cerca com la província, el municipi i la inicial del primer cognom. Aquesta opció estarà disponible a través de l'enllaç https://www.castello.es/es/estadistica.
En cas d'observar algun error en les dades censals, es podrà presentar una reclamació fins al dilluns 17 d'abril. Caldrà adjuntar una fotocòpia del DNI, passaport, permís de conduir o targeta de residència com a prova.

Aquestes mesures busquen garantir la transparència i l'exactitud del Cens Electoral, permetent als ciutadans verificar les seves dades i corregir possibles errors abans de les eleccions.

Te puede interesar
Lo más visto