Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ajuntament exposa el Cens Electoral per a consultes fins al 17 d'abril

Les consultes podran realitzar-se a la casa consistorial, en les tinències d'alcaldia i a través de la web municipal

Política 13/04/2023 Redacció Redacció

L'Ajuntament de Castelló, amb motiu de la convocatòria d'Eleccions Municipals i Autonòmiques del pròxim 28 de maig, ha obert el període de consulta pública del Cens Electoral per a la verificació de dades o rectificació en el seu cas. La consulta estarà oberta fins al 17 d'abril i pot realitzar-se en el consistori i en les tinències d'alcaldia. Així mateix, durant el període electoral, estarà disponible en la web municipal un servei de consulta perquè els electors puguen comprovar les dades de la seua inscripció en el cens electoral. 

Per a la consulta presencial, aquesta haurà de ser individual per a cada persona que la sol·licite, prèvia identificació a través de DNI, passaport, targeta de residència o permís de conduir, en el qual aparega la fotografia del titular. La consulta es realitzarà a l'Ajuntament en horari de 9.00 hores a 14.00 hores des d'aquest dimarts al divendres 14 d'abril; el dijous 13 d'abril en horari de 16.30 a 19.00 hores; i el dilluns 17 d'abril de 9.00 a 14 hores.

En les tinències d'alcaldia Nord (plaça Primer Molí,1), Sud (carrer Ricardo Catalá escaira amb Joaquín Marqués), Est (avinguda Germans Bou, 27) i Oest (plaça Llacunes de Ruidera, s/n), la consulta podrà realitzar-se en horari de 9.00 a 14.00 hores fins al divendres 14 d'abril, així com el dilluns 17 en el mateix horari.

Finalment, en la tinència d'alcaldia del Grau (Passeig Buenavista, 28) també podrà consultar-se el Cens Electoral en horari de 9.00 a 14.00 hores fins al divendres divendres 14 d'abril, així com el dilluns 17 en el mateix horari. A més, podrà consultar-se el dimarts 11 d'abril en horari de 16.30 a 19.00 hores.

Els electors també podran consultar en la web municipal les dades censals mitjançant signatura digital. Addicionalment, i sense necessitat de posseir el certificat digital, es podrà consultar la dada de la taula i local electoral en el qual els correspon votar, per diferents criteris de cerca, aportant com a dades obligatòries la província, el municipi i la inicial del primer cognom. Aquesta consulta es pot realitzar a través de l'enllaç https://www.castello.es/es/estadistica 

Si en consultar el Cens Electoral s'observa un error, es podrà presentar una reclamació, adjuntant la fotocòpia del DNI, passaport, permís de conduir o targeta de residència fins al dilluns 17 d'abril.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter