L'Ajuntament de Castelló ha rebut les embarcacions participants en la VI edició d'Escala, un esdeveniment nàutic que té lloc a la ciutat

En aquesta edició, el port de Castelló ha sigut l'escenari escollit per a acollir a aquestes embarcacions i els seus tripulants

General 14 de abril de 2023 Redacció Redacció
13-04-23 Entrada dels vaixells participants de la VI edició d'Escala a Castelló 5

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, i altres membres de l'equip de govern han assistit a la recepció dels vaixells participants en la sisena edició d'Escala a Castelló. L'esdeveniment, que es desenvolupa des d'avui fins al dilluns, 17 d'abril, compta amb la participació de sis embarcacions històriques i altres vaixells com el cazaminas de l'Armada Ribera del Duero, el patruller de la Guàrdia Civil Río Riaza i l'Albatros de Duanes, entre altres.

Escala a Castelló és un esdeveniment que té com a objectiu promoure el turisme familiar i donar a conèixer la cultura marinera. Durant els dies de l'esdeveniment, els visitants tindran l'oportunitat de gaudir de les 11 embarcacions participants, així com del mercat artesà, la zona gastronòmica, les desfilades, la música i les justes, entre altres activitats programades.

Per a més informació sobre la programació completa, es pot consultar la pàgina web oficial de l'esdeveniment: www.escalaacastello.es. L'alcaldessa Amparo Marco ha destacat la importància d'Escala a Castelló com a esdeveniment que permet conèixer la cultura marinera i que ofereix una àmplia varietat d'activitats per a tots els públics.

Te puede interesar
Lo más visto