La Diputació de Castelló ha anunciat l'obertura del termini per a sol·licitar subvencions destinades al transport adaptat en favor de les persones amb mobilitat reduïda

Les ajudes que es poden sol·licitar fins al 24 d'abril estan destinades a la realització de programes o activitats amb repercussió provincial

General 14 de abril de 2023 Redacció Redacció

La Diputació de Castelló ha obert el termini per a concedir subvencions a entitats prestadores de serveis socials que ofereixen transport adaptat a favor de persones amb mobilitat reduïda usuàries de centres especialitzats, amb l'objectiu de facilitar la seva inserció educativa i social.

Aquestes subvencions tenen un pressupost de 150.000 euros i tenen com a finalitat fomentar l'associacionisme i el compromís de la societat civil en processos de millora social, especialment en àmbits com la salut i prevenció, promoció de l'envelliment actiu, conciliació familiar, educació, infància i activitats socials.

La quantitat màxima de subvenció per beneficiari és de 30.000 euros, amb excepcions en casos especials determinats per la comissió de valoració. Aquestes subvencions cobriran despeses corrents com nòmines, combustible, reparació i manteniment dels vehicles, primes d'assegurança, comunicacions i gestió i administració del servei.

Els beneficiaris d'aquestes subvencions són les entitats sectorials de transport adaptat de viatgers, d'àmbit supramunicipal, que ofereixen serveis a persones amb discapacitat que derivi en mobilitat reduïda i que siguin usuàries de centres especialitzats.

Per a participar en aquest procés, els interessats hauran de presentar les seves sol·licituds abans del 24 d'abril, exclusivament per via telemàtica a través de la seu electrònica de la Diputació de Castelló.

Te puede interesar
Lo más visto