L'Ajuntament de Sant Jordi ha programat una sèrie d'activitats per celebrar les seues festes patronals

Iván Sánchez Cifre, l'alcalde de Sant Jordi, destaca l'esforç i treball de molta gent del poble perquè les festes patronals siguin un èxit. Segons les paraules de l'alcalde, Sant Jordi gaudirà de molts actes populars a partir del 22 d'abril, que és quan comencen les festivitats

Cultura 17 de abril de 2023 Redacció Redacció
IMG-2966

L'agenda d'activitats per a les festes patronals de Sant Jordi inclou una àmplia varietat d'esdeveniments que combinen bous, música i actes tradicionals. Les celebracions comencen el dissabte 22 d'abril i es perllonguen fins al diumenge 1 de maig.

El dissabte 22 d'abril, es realitzarà un tardeo a la Plaça Major amb música en directe, i a les 21:30 h hi haurà l'actuació del grup de flamenc-pop PATXI OJANA.

El diumenge 23 d'abril, dia de Sant Jordi, s'iniciarà amb el tram de carrera del "Triatló Peníscola Infinitri" a primera hora del matí. A les 11:15 h, es durà a terme una cercavila a càrrec de l'Associació Musical Sant Jordi. Durant el matí, hi haurà venda de roses amb els beneficis destinats a l'Associació Contra el Càncer de Sant Jordi. A les 11:30 h, es realitzarà la processó i missa en honor a Sant Jordi, cantada per la Coral "Veus de Sant Jordi". Després de la missa, es donarà a conèixer el guanyador de l'I Certamen d'Escultura Joan Baptista Folià i Prades. A la tarda, es muntarà un parc de jocs infantils inflables a la Plaça Major, i es oferirà un berenar per a tots els xiquets i xiquetes a càrrec de l'Ajuntament de Sant Jordi.

El divendres 28 d'abril, hi haurà un tardeo a la pista del poliesportiu i a les 21:00 h actuarà el grup EN&TU. A la mitjanit, es realitzarà un bou embolat, embolat per la Pandilla d'emboladors de Benicarló.

El dissabte 29 d'abril, es duran a terme bous de plaça a l'esplanada del poliesportiu amb la ramaderia Fernando Mansilla. També es realitzarà una Americana Benèfica de Pàdel per Amor Gatuno Panorámica a la Urbanització Panoràmica, i a les 18:00 h tornaran a haver-hi bous de plaça. A la nit, s'organitzarà el sopar del "Senglar" a càrrec de la Societat de Caçadors San Huberto, seguit de l'elecció de la Reina de les Festes Majors 2023 i l'actuació de l'orquestra EVASIÓN. Després, es realitzarà una discomòbil NIGHTTOLOGY WORLD.

El diumenge 30 d'abril, es repetiran els bous de plaça a l'esplanada del poliesportiu amb la ramaderia Fernando Mansilla, i a continuació es realitzarà un bou embolat a càrrec de la Colla d'emboladors de Benicarló.

Finalment, el dilluns 1 de maig, es realitzarà una romeria al Real Santuari de la Mare de Déu de la Font de la Salut, seguida d'una missa cantada per la Coral "Veus de Sant Jordi". Després de la missa, actuarà el grup de coral de Pechabou "Pechabousch'en choeur" i la Coral "Veus de Sant Jordi". A continuació, es durà a terme el tradicional concert de pasdobles a càrrec de l'Associació Musical Sant Jordi. A les 13:30 h, es repartiran les típiques "Calderes d'arròs", i a les 16:00 h es realitzarà un tardeo a l'ermita amb l'actuació de la Xaranga "Bé i a Band". A les 18:30 h, tindran lloc les típiques vaquilles de l'1 de maig amb la ramaderia Fernando Mansilla.

Te puede interesar
Lo más visto