Montán ha recuperat la normalitat després de l'incendi que va afectar la zona, i ha reprès les seves activitats turístiques

Una de les activitats destacades és "Montán, mirant cap a les estreles", que ofereix als visitants l'oportunitat de gaudir d'una experiència única d'observació del cel estrellat en aquesta localitat

Cultura 17 de abril de 2023 Redacció Redacció
MONTAN NOCHE

L'Ajuntament de Montán, a través de la regidoria de Turisme, està treballant per convertir tots els atractius del poble en recursos turístics que ajudin a incrementar les visites de turistes i a millorar les oportunitats dels comerços i petites empreses relacionades amb l'hostaleria.

Una de les últimes novetats és l'esdeveniment "Montán, mirant cap a les estreles", que permet als visitants contemplar el cel de Montán a través del telescopi, acompanyats de professionals d'Estreles en Ruta. Aquesta activitat proporciona una experiència inoblidable i permet descobrir la Lluna, Mart, Venus i l'immens firmament. Prèviament, es realitza una projecció de planetari portàtil.

Aquesta iniciativa es realitzarà el dissabte 22 d'abril i és la primera vegada que es projecta a la Comunitat Valenciana, gràcies a l'acord de col·laboració entre l'Ajuntament i l'empresa organitzadora.

La jornada estarà complementada amb tallers organitzats per 'Experiències a Castelló', amb l'objectiu de promocionar la província de Castelló i oferir activitats diverses com artesania, agroturisme, turisme rural i astre turisme, entre d'altres.

Totes les activitats estan adaptades per a persones amb diversitat funcional, i una part dels beneficis es destinarà a un projecte de reforestació per pal·liar els efectes de l'incendi que va afectar Montán i altres pobles de l'entorn fa unes setmanes.

Per reservar les activitats, es pot accedir al lloc web https://bajolasestrellasdemontan.experienciasencastellon.es/, on es troba tota la informació detallada de l'esdeveniment.

L'Ajuntament de Montán té un fort compromís amb el turisme com a eix vertebrador del desenvolupament sostenible del poble, i treballa en estreta col·laboració amb l'Oficina de Turisme per oferir novetats atractives als turistes.

A més de l'esdeveniment "Montán, mirant cap a les estreles", Montán també ofereix visites guiades al Museu Enològic, al Convent dels pares Servitas, al Castell de Montán i als miradors del Mirallo i Peñagolosa, entre altres activitats per conèixer la història i el patrimoni del poble. També es poden realitzar rutes circulars per descobrir el jaciment de l'Edat de Ferro i gaudir del paisatge excepcional de la zona.

Celia Bou, regidora de Turisme, destaca la importància de les rutes turístiques per promoure el comerç local i els serveis del poble, i anima tant als visitants que pernocten a Montán com als que fan ús de l'àrea d'acte de caravanes inaugurada recentment a aprofitar aquests serveis

Te puede interesar
Lo más visto