L'Ajuntament d'Almenara ha instal·lat set nous punts de reciclatge de piles en diferents localitzacions del municipi

Els nous contenidors per al reciclatge de piles instal·lats per l'Ajuntament d'Almenara estan ubicats en edificis públics amb l'objectiu de facilitar al veïnat la seua correcta disposició. Aquests edificis inclouen centres cívics, col·legis i altres espais públics freqüentats per la població

General 17 de abril de 2023 Redacció Redacció
Reciclatge piles

Aquesta iniciativa de l'Ajuntament d'Almenara busca involucrar tant els residents del poble com els visitants de la platja en el reciclatge de piles, facilitant-los punts accessibles i pràctics per a dipositar-les correctament.

És important destacar la importància de reciclar les piles, ja que contenen substàncies tòxiques que poden ser perjudicials per al medi ambient si són eliminades de manera incorrecta. Mitjançant aquests nous contenidors, es promou un comportament més sostenible i es consciencia sobre la importància de la gestió adequada d'aquests residus.

Aquesta iniciativa s'afegeix a altres accions impulsades per l'Ajuntament d'Almenara en matèria de medi ambient, amb l'objectiu de fomentar la conscienciació i la participació de la ciutadania en la preservació del nostre entorn natural.

Te puede interesar
Lo más visto