Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ajuntament d'Almenara instal·la 7 nous punts de reciclatge de piles

Els nous contenidors estan situats en edificis públics amb l'objectiu de facilitar al veïnat el reciclatge d'aquests residus

General 17/04/2023 Redacció Redacció
Reciclatge piles

L'Ajuntament d'Almenara, a través de la regidoria de Medi Ambient, ha instal·lat recentment 7 nous contenidors de reciclatge de piles en edificis públics amb l'objectiu de fomentar i facilitar el reciclatge de les piles utilitzades.

D'aquesta manera es reduirà el nombre de piles que s'eliminen com a residus urbans i, per tant, la contaminació que causen quan no es reciclen de manera correcta.

Els nous contenidors estan ubicats en edificis públics tant del poble com de la platja. D'una banda, en el poble se situen en l'ajuntament, el Mercat Municipal, en el Centre FPA Paulo Freire i en el Casal Jove. A més també s'han entregat en el CEIP Juan Carlos I d'Almenara i en l'IES Almenara. En la platja s'ha instal·lat un dels contenidors en el Centre Social Miguel Hernández.

Te puede interesar

Almenara Esport

Concentració Esportiva d'Almenara 2023

Redacció
General 02/05/2023

La Concentració Esportiva d'Almenara és un esdeveniment en el qual veïns i veïnes de diferents edats es reuneixen per gaudir d'una jornada de convivència i pràctica esportiva.

Lo más visto

Newsletter