El Castell de Peníscola presenta l'obra de teatre "María de Castella, reina d'Aragó"

La representació teatral "María de Castella, reina d'Aragó" és una adaptació de la novel·la homònima escrita per Javier Mas. La novel·la, i ara l'obra de teatre, narra la vida de Maria de Castella i el seu paper com a reina d'Aragó en un període clau de la història

Cultura 17 de abril de 2023 Redacció Redacció
mariadecastilla-32

La visita teatralitzada nocturna titulada "María de Castella, reina d'Aragó" ha tingut lloc dissabte a la nit al Castell de Peníscola. L'obra ha estat realitzada per Àgape Teatre, que s'ha basat en l'adaptació de la novel·la "María de Castella" de Javier Mas. Aquesta representació especial es va programar en commemoració del sisè centenari de la mort del Papa Lluna.

L'argument de l'obra gira al voltant de les sospites de la reina d'Aragó sobre l'existència d'una conspiració per debilitar la Corona. Per a esbrinar la veritat sobre la lliurament de medalles i tributs a nobles en el sud de França, la reina encarrega a Rodrigo de Lluna, nebot de Benet XIII, que investigue. El projecte templari que envolta la Corona d'Aragó ha de prevaldre enfront d'una Europa subjugada per França i Roma. Aquesta és una adaptació de la novel·la de Javier Mas, "María de Castella", finalista del VI Premi Hispània de novel·la històrica.

Te puede interesar
Lo más visto