Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El Castell de Peníscola recull l'obra ‘María de Castella, reina d'Aragó’

La represtanció teatral és una adaptació de la novel·la ‘María de Castella’ de Javier Mas

Cultura 17/04/2023 Redacció Redacció
mariadecastilla-32

La visita teatralitzada nocturna s'ha celebrat aquest dissabte a la nit al Castell de Peníscola i portava per títol ‘María de Castella, reina d'Aragó’. L'obra ha estat a càrrec d'Àgape Teatre, que han treballat a partir de l'adaptació de la novel·la ‘María de Castella’ de Javier Mas. La representació es va programar amb motiu de la celebració del sisè centenari de la defunció del Papa Lluna.


L'argument tracta de la sospita de la reina d'Aragó de l'existència d'un front en comú per a afeblir a la Corona. Per això, encarrega a Rodrigo de Lluna, nebot de Benet XIII, esbrinar la veritat que amaga el lliurament de medalles i tributs a nobles en el sud de França. El projecte templer entorn de la Corona d'Aragó ha de prevaler enfront d'una Europa sotmesa a França i a Roma. Una adaptació de la novel·la de Javier Mas “María de Castella”, finalista del VI premi Hispània de novel·la històrica.

Te puede interesar

Presentacio_logo_papa_luna_1

Peníscola posa imatge a l'Any Papa Luna

Redacció
Cultura 29/03/2023

El consistori ha creat un logotip que ha integrat en la seua imatge corporativa i projectarà en cadascuna de les seues comunicacions institucionals per a testificar el seu compromís amb la divulgació de la seua condició de Ciutat Pontifícia

Lo más visto

Newsletter