'Escala a Castelló', un programa de participació ciutadana impulsat per l'Ajuntament de Castelló, està arribant a la seva recta final amb una jornada dedicada a les justes participatives

El Real Club Nàutic de Castelló ha acollit el lliurament de diplomes als i les xiquetes participants en els cursos de baptisme de mar. Aquesta activitat, organitzada pel club nàutic, té com a finalitat acostar els més joves al món de la nàutica i donar-los l'oportunitat d'experimentar l'emoció de navegar en mar obert

General 17 de abril de 2023 Redacció Redacció
Escala Castelló domingo 16 4 2023  (8) - copia

El festival de tradicions marineres 'Escala a Castelló' està a punt de finalitzar la seva sisena edició al Grau de Castelló. Aquest diumenge s'ha celebrat una jornada participativa amb les justes marineres de Sète, en la qual els ciutadans han tingut l'oportunitat de participar en aquesta experiència. Durant la jornada també s'han lliurat els diplomes als i les xiquetes que han participat en els cursos de baptisme de mar organitzats per l'Ajuntament en col·laboració amb el Real Club Nàutic de Castelló.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacat el potencial marítim de la ciutat i ha agraït la participació dels més joves en aquestes activitats esportives de caràcter marítim. Els cursos de baptisme de mar tenen com a objectiu fomentar la pràctica d'activitats esportives entre els escolars i promoure el respecte pel medi ambient marí.

A més, en aquesta edició d'Escala a Castelló s'ha donat protagonisme a la gaiata, un monument emblemàtic de les festes de la ciutat. S'ha instal·lat la gaiata 12 del Grau a la plaça Sète, envoltada d'un jardí efímer amb motius mariners.

La sisena edició d'Escala a Castelló conclourà avui amb una última jornada de visites a les instal·lacions, així com amb diverses activitats com concerts, visites teatralitzades, batucades i actuacions de circ.

Te puede interesar
Lo más visto