L'Ajuntament ha posat en marxa el procés de licitació per a les obres de construcció de la Via Verda Litoral, amb un pressupost estimat de 871.363 euros

La Via Verda Litoral, que s'ha posat en licitació, té com a trajecte previst entre la rambla de Cervera i el barranc d'Aiguadoliva. Aquesta ruta busca establir un recorregut ecològic que destaca tant per la seva bellesa paisatgística com pel seu valor cultural

General 18 de abril de 2023 Redacció Redacció
via2

L'Ajuntament de Benicarló ha publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic la licitació de les obres de construcció de la Via Verda Litoral entre Benicarló i Vinaròs. Aquest projecte s'emmarca dins de l'estratègia DUSI i té com a objectiu posar en valor el tram de costa entre el barranc d'Aiguadoliva i la rambla de Cervera, millorant la connectivitat amb el nucli urbà de Benicarló.

El pressupost estimat de les obres és de 871.363 euros (IVA inclòs) i el termini d'execució previst és de cinc mesos. El termini per a la presentació d'ofertes finalitzarà el 4 de maig de 2023.

Un cop finalitzades les obres, la Via Verda Litoral entre Benicarló i Vinaròs es convertirà en un recorregut ecològic de gran riquesa paisatgística i cultural. Aquesta via permetrà gaudir d'elements únics com els camps de cultiu de carxoferes a la vora del mar, els penya-segats de mitja alçada i els ecosistemes de la rambla de Cervera i del barranc d'Aiguadoliva, a més de la flora i fauna presents al llarg del recorregut.

Aquest projecte compta amb el cofinançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI). Aquesta col·laboració europea contribueix a promoure un desenvolupament urbà sostenible i millorar la qualitat de vida dels habitants de Benicarló.

Te puede interesar
Lo más visto