L'Ajuntament de Vila-real ha iniciat una obra per a reparar trams de vorera al camí de l'Ermita, ja que presentaven un estat de deteriorament que generava una situació perillosa per als vianants

Aquesta acció té com a principal objectiu garantir la seguretat dels vianants i millorar les condicions d'aquesta zona de la ciutat

General 18 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
Ft-V4quWIAM58p7

Aquesta intervenció urgent en el camí de l'Ermita té com a principal objectiu abordar els danys causats pels arrels dels arbres que han alçat el paviment, posant en risc la seguretat dels vianants. Gràcies a l'aprovació del pressupost municipal i la disponibilitat de romanents de tresoreria, la Regidoria de Serveis Públics pot dur a terme aquesta actuació valorada en 48.000 euros.

L'obra consistirà en l'adequació de 135 escocells i els seus voltants, una mesura que permetrà garantir la seguretat i millorar les condicions d'aquesta via. Es preveu que les obres tinguin una durada aproximada d'un mes, de manera que estiguin finalitzades abans de l'inici de la temporada estival, quan aquesta zona és més concorreguda pels residents i visitants que acudeixen al Termet i a l'Ermita de la Mare de Déu de Gràcia.

No obstant això, aquesta intervenció d'urgència és considerada com un primer pas, ja que l'objectiu de l'equip de govern és dur a terme un projecte més ampli de renovació de gairebé dos quilòmetres de vorera al camí de l'Ermita, des del col·legi Carmelites fins al Termet. Aquesta obra requeriria un finançament superior als 2 milions d'euros, i actualment s'està explorant la possibilitat d'obtenir fons a través del cànon de gestió de l'aigua i el sanejament, ja que també es renovarien les canalitzacions existents. A més, l'Oficina de Gestió de Projectes Europeus està treballant per identificar possibles línies de subvenció a les quals l'Ajuntament pugui accedir per assumir una inversió d'aquesta envergadura.

Te puede interesar
Lo más visto