Eduardo del Pozo, expressa la seva preocupació per les condicions en què es troben les instal·lacions del Recinte de Fires i Mercats de la ciutat

Considera que és una pena veure el sostre, els banys, la il·luminació i el pàrquing en aquest estat

General 18 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
Mercado del Lunes

Del Pozo critica la passivitat del govern municipal actual en relació amb el Recinte, afirmant que el sostre presenta forats des de fa més d'un any com a resultat d'una calamarsada. També destaca la queixa dels comerciants i consumidors sobre la manca d'aparcament, mentre el pàrquing situat sota el Recinte es troba abandonat.

El candidat de Ciutadans ha mantingut converses amb els comerciants durant el tradicional Mercat setmanal que se celebra al Recinte. Segons Del Pozo, els comerciants es queixen tant de les goteres com de les males condicions dels banys i la il·luminació insuficient. Considera que aquestes deficiències afecten l'atractiu del Recinte per als consumidors.

En resum, Eduardo del Pozo, com a candidat de CS a l'Ajuntament de Castelló, mostra la seva preocupació pel deteriorament del Recinte de Fires i Mercats i promet treballar per millorar les seves instal·lacions en cas d'obtenir l'alcaldia.

Te puede interesar
Lo más visto