Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Onda crea un passaport per a dinamitzar l'hostaleria i sector turístic local mitjançant descomptes

‘Onda Pass x Ti’ es reparteix en els principals monuments per a aconseguir 2,50 euros de descompte

Economía 18/04/2023 Redacció Redacció
Onda_Passxti

L'Ajuntament d'Onda i Hosturionda han posat en marxa el passaport turístic ‘Onda Pass x Ti’, amb descomptes en hostaleria i establiments dedicats al turisme local. Les recepcions de la Torre de la Pressó, el Castell de les 300 Torres, el Museu del Taulell Manolo Safont, el Vaig moldre de la Reixa i la Cova de l’Algepsar repartiran i encunyaran aquest document a tots aquells que les visiten i el sol·liciten.

Per a aconseguir els 2,50 euros de descompte, els usuaris necessitaran que el seu ‘Onda Pass x Ti’ tinga tres adhesius que acrediten la seua visita a tres llocs emblemàtics de la ciutat. Després, podran canviar el seu passaport turístic per a aconseguir descomptes en els establiments adherits a Hosturionda.

Els locals membres de Hosturionda són la Pista de bitles, El Cid, l'Hotel Toledo, Sargantana Aventura, el Bar Passatge, Coco, el Café del Banc, On María José, Sybaryt, Pura Màgia, Rincón Andaluz, NUCS, L'Armari de rebost, Vaig moldre de la Reixa, La Espe, Rostidor Avinguda, Montitravel, Ca Panera, Campus, Tapería de Nati, Irene Molina, El Quiosquet, The Bonsai, Delicious Burguer, el Rinconcity, 4 Cantons i QueOndaJack. ‘Onda Pass x Ti’, podrà usar-se en qualsevol d'aquests establiments independentment de la seua tipologia.

La Tinenta d'Alcalde de l'àrea de Turisme i Promoció Econòmica, María Baila, i representants Hosturionda, han presentat la iniciativa al Castell de les 300 Torres. Balla ha declarat: “Aquesta iniciativa naix de la col·laboració constant amb Hosturionda i serveix per a unir el turisme i el comerç local”. “’Onda Pass x Ti’ servirà per a dinamitzar tots dos aspectes, la qual cosa sempre és positiu”, ha afegit.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter