L'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa una iniciativa per a dinamitzar l'hostaleria i el sector turístic local mitjançant un passaport de descomptes

'Onda Pass x Ti' és el nom del passaport de descomptes que l'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa per a fomentar el turisme local i incentivar les visites als principals monuments i llocs d'interès de la ciutat

Economía 18 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
Onda_Passxti

L'Ajuntament d'Onda i Hosturionda han col·laborat per posar en marxa el passaport turístic 'Onda Pass x Ti', que ofereix descomptes en establiments d'hostaleria i turisme local a la ciutat. Els visitants poden obtenir aquest passaport a les recepcions de diversos monuments i llocs d'interès de la ciutat, com la Torre de la Pressó, el Castell de les 300 Torres, el Museu del Taulell Manolo Safont, el Vaig moldre de la Reixa i la Cova de l'Algepsar.

Per a aconseguir el descompte de 2,50 euros, els usuaris han de recollir tres adhesius que acrediten la seua visita a tres llocs emblemàtics d'Onda. Després, poden utilitzar el passaport turístic per a obtenir descomptes en els establiments adherits a Hosturionda.

Entre els establiments membres de Hosturionda que accepten el 'Onda Pass x Ti' es troben restaurants, bars, hotels i altres negocis relacionats amb l'hostaleria i el turisme. Aquesta iniciativa té com a objectiu dinamitzar el turisme i el comerç local, establint sinergies positives entre els dos sectors.

La presentació de la iniciativa va ser realitzada per la Tinenta d'Alcalde de l'àrea de Turisme i Promoció Econòmica, María Baila, juntament amb representants de Hosturionda, en el Castell de les 300 Torres. Baila va destacar la importància de la col·laboració entre el turisme i el comerç local i va expressar que 'Onda Pass x Ti' contribuirà a dinamitzar ambdues àrees de manera positiva.

Te puede interesar
Lo más visto