Els Premis Max són uns guardons que reconeixen l'excel·lència en el teatre i les arts escèniques a nivell nacional a Espanya. Tres produccions valencianes han estat guardonades

El Pont Flotant, PayaSOSpital i Enric Monfort han estat guardonats en diferents categories dels Premis Max

Cultura 18 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
230418_EDUC_foto1_ivc_premios_max

Els Premis Max de la XXVI edició, celebrada al Gran Teatre Falla de Cadis, van premiar tres produccions valencianes. A continuació es detallen els guardonats en diferents categories:

1. Millor autoria teatral: Jesús Muñoz i Pau Pons per l'obra 'Eclipse total'. Aquest premi es va fer extensiu a Joan Collado i Àlex Cantó, els altres dos membres de la companyia El Pont Flotant, responsables de l'espectacle.

2. Millor espectacle de dansa: 'La Reina del Metal', creat per la companyia andalusa de Vanesa Aibar en col·laboració amb el compositor i músic valencià Enric Monfort.

3. Premi de caràcter social: L'associació PayaSOSpital va rebre aquest guardó. PayaSOSpital celebra 25 anys de tasca altruista i ha realitzat més de 325.000 intervencions continuades en una desena d'hospitals valencians.

Abel Guarinos, director general de l'Institut Valencià de Cultura, i Roberto García, director adjunt d'Arts Escèniques de l'Institut Valencià de Cultura, van assistir a l'esdeveniment per a acompanyar les persones nominades i participar en la cerimònia de lliurament dels guardons.

Te puede interesar
Lo más visto