L'Ajuntament d'Almenara ha dut a terme la renovació de 20 bicicletes per a les classes de "spinning" que es realitzen al municipi

Amb la renovació de les bicicletes de "spinning" a Almenara, s'ha aconseguit augmentar l'aforament de les sessions d'aquesta activitat a 35 persones

Esports 19 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
spinning almenara2

L'Ajuntament d'Almenara, a través de la regidoria d'Esports, ha adquirit 20 noves bicicletes de "spinning" per a continuar renovant i ampliant el material del gimnàs municipal. Això permetrà millorar les instal·lacions i oferir una millor experiència als usuaris.

Amb l'addició d'aquestes 20 bicicletes, el nombre total de bicicletes disponibles per a les classes de "spinning" arriba a 35. Això significa que hi ha més oportunitats perquè les persones puguin participar en aquesta activitat esportiva i gaudir dels seus beneficis per a la salut i el benestar.

Les classes de "spinning" es realitzen els dilluns, dimecres i divendres en dos torns diferents, de 18.45 a 19.45 hores i de 19.45 a 20.45 hores. Les persones interessades en participar en aquesta activitat poden inscriure's en el Molí d'Arròs, situat al municipi d'Almenara, en l'horari indicat.

Aquesta inversió en nou material per al gimnàs municipal demostren el compromís de l'Ajuntament d'Almenara en proporcionar instal·lacions i equipament adequats per a promoure l'activitat física i l'esport entre els seus residents.

Te puede interesar
Lo más visto