En la fira Saló Gourmets de Madrid, s'han reunit un total de vuitanta empreses agroalimentàries valencianes que ofereixen productes d'alta gamma i delicadeses culinàries

La consellera d'Agricultura, Isaura Navarro, ha visitat l'estand de la Comunitat Valenciana a la fira Saló Gourmets de Madrid. L'estand està sota el paraigua de la marca "Molt de Gust", que promociona els productes agroalimentaris valencians de qualitat

General 19 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
WhatsApp Image 2023-04-19 at 16.14.35 (1)

La Comunitat Valenciana està ben representada al Saló Gourmets de Madrid, una trobada de referència per a professionals de la gastronomia gourmet dels sectors de la restauració, hostaleria, distribució, càtering i comerç especialitzat. Un total de 80 empreses gastronòmiques participen en aquest esdeveniment, 40 de les quals estan sota el paraigua de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i Molt de Gust.

La consellera Isaura Navarro, juntament amb el director general de Qualitat Agroalimentària, David Torres, ha visitat la fira i els estands de la Comunitat Valenciana per a mostrar el suport al sector, que busca captar noves inversions, nous mercats i fidelitzar clients. Aquesta és una oportunitat per a demostrar als 100.000 assistents de tot el món que acudeixen a la fira la qualitat i el valor afegit del sector agroalimentari valencià, segons ha destacat la consellera Navarro.

L'estand de la Comunitat Valenciana i Molt de Gust acull empreses de diferents sectors, com ara el vi, les olives, les salses artesanals, els productes ecològics, el torró, la tòfona, els dolços artesans i molts altres, tots ells són empreses valencianes que produeixen i comercialitzen productes d'alta qualitat i delicadeses.

A més, el Saló Gourmets ofereix tastos, degustacions i demostracions, que, juntament amb la gran varietat i qualitat dels productes presentats en la fira, converteixen l'estand de la Comunitat Valenciana en un dels punts de trobada destacats del Saló Gourmets.
 

Te puede interesar
Lo más visto