Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El TAU Castelló vol continuar creient davant el cuer Melilla

Esports 20/04/2023 Redacció Redacció
a47dc831-1237-fe44-136c-561d720b4780

Demà el TAU Castelló jugarà el partit corresponent a la jornada 30 de la lliga LEB Oro, per la qual cosa amb el de demà són cinc els partits que resten per a acabar la temporada.
Melilla Sport Capital és el rival de demà. Rival que ocupa l'última plaça i que cada partit s'està jugant l'ésser o no ser d'Or per a la pròxima temporada. D'altra banda els taulellers buscaran aconseguir la victòria i després esperar que el Guipúscoa falle. Diuen que mentre hi ha vida hi ha esperança i mentre hi haja possibilitats de classificar-se per al playoff els de Orenga barallaran fins al final.
Així doncs, tenim demà un partit amb tots els ingredients perquè tinga emoció i siga un partit vistós.
 “Partit molt complicat i difícil que hem de tirar-ho avant. Tenim enfronte a un rival que s'està jugant el descens. Per a ells és una final per a caure o no a l'abisme del descens i per a nosaltres és una final per a poder continuar somiant”, afirmava Juan A. Orenga respecte a l'enfrontament de demà.
A més l'entrenador castellonencs destacava del Melilla, “un base anotador director que acapara molt joc, un pivot anotador com Balaban i un pivot dominant com a Vamba Fall. Tenen jugadors interiors que es poden obrir a tirar i jugadors complementaris que fan molt bé el seu treball”.
Malgrat la dificultat del partit i de la dificultat d'entrar en playoff el TAU Castelló té com a objectiu guanyar els màxims partits possibles per a continuar somiant, “no volem mirar més enllà del partit de Melilla però és inevitable. Nosaltres hem de guanyar tots els partits que puguem i arribar al final si és possible amb possibilitats d'entrar en playoff”, confessava Orenga.
Els castellonencs tindran encara la baixa de Edu Durán i el dubte de Menno Dijkstra que ha patit un xicotet esquinç de turmell en l'entrenament de hui. D'altra banda el TAU Castelló recupera a Xavi Rey que portava dues setmanes sense poder ajudar als seus companys i vol comptar amb el seu sisé jugador que és el públic, “ens queden a casa tres partits i la gent l'ha gaudit molt i hem aconseguit guanyar a equips que estaven per damunt nostre. Necessitem el seu suport. M'agradaria que el Ciutat estiguera ple de gent” demanava Juan Orenga.
El partit patrocinat per Lexus Castelló es jugarà demà divendres a les 20:45h en el Ciutat de Castelló i serà retransmés per Televisió de Castelló i per la Lliga Sports TV.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter