El TAU Castelló té l'oportunitat de continuar creixent i aconseguir una victòria important davant l'equip del Melilla, que actualment es troba en l'última posició de la classificació

En aquest context, es pot entendre que el TAU Castelló vol continuar amb el seu bon rendiment i creure en les seves possibilitats davant el Melilla, que ocupa l'última posició a la classificació

Esports 20 de abril de 2023 Redacció Redacció
a47dc831-1237-fe44-136c-561d720b4780

Demà el TAU Castelló jugarà un partit crucial de la LEB Oro contra el Melilla Sport Capital. El Melilla ocupa l'última posició a la classificació i es troba en una situació de lluita per evitar el descens a una categoria inferior, mentre que el TAU Castelló buscarà aconseguir la victòria i esperar que el Guipúscoa falli. L'objectiu del TAU Castelló és guanyar tots els partits possibles per a mantenir vives les seves opcions de classificar-se per als playoffs.

L'entrenador Juan A. Orenga reconeix la dificultat del partit i destaca els punts forts del Melilla, incloent un base anotador, un pivot anotador com Balaban i un pivot dominant com Vamba Fall. Malgrat les dificultats, el TAU Castelló manté l'esperança i vol guanyar per a seguir somiant amb la possibilitat d'entrar als playoffs.

En termes d'equips, el TAU Castelló té la baixa d'Edu Durán i el dubte de Menno Dijkstra, que ha patit una lleu lesió al turmell en l'entrenament d'avui. No obstant això, el retorn de Xavi Rey, que havia estat lesionat les dues últimes setmanes, és una notícia positiva per a l'equip.

El TAU Castelló compta amb el suport del seu públic, que ha estat essencial en els últims partits a casa. L'entrenador Orenga fa una crida perquè els aficionats acudisquen en massa i ajuden l'equip a aconseguir una victòria important. El partit tindrà lloc demà divendres a les 20:45 hores al pavelló Ciutat de Castelló i serà retransmès per Televisió de Castelló i per la Lliga Sports TV.

Te puede interesar
Lo más visto