Serveis Públics ha anunciat la finalització de les tasques de reparació dels danys causats per les pluges en un tram de la séquia Major

La Regidoria de Serveis Públics ha iniciat els treballs per a completar la reparació dels danys ocasionats per les pluges torrencials del passat mes de novembre en un tram de la séquia Major, específicament a l'altura de la plaça de L'Alguer

General 19 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
obres séquia major 2

Les fortes precipitacions del mes de novembre van causar importants desperfectes i l'ensulsiada de part del mur lateral del canal de la séquia Major, així com de la vorera adjunta. Per això, la Comunitat de Regants, en col·laboració amb l'Ajuntament, ha executat les obres de reconstrucció del mur de la séquia. Al mateix temps, la Regidoria de Serveis Públics s'encarrega de la reparació de la part corresponent a la via pública.

Aquests treballs inclouran la reposició de la vorera que va ser arrossegada per l'aigua del torrent, així com la instal·lació de dos col·lectors per millorar l'evacuació de les aigües pluvials i prevenir danys en cas de futures pluges intenses. El projecte s'està duent a terme ara que l'Ajuntament disposa del pressupost aprovat i ha incorporat romanents de tresoreria per finançar aquestes obres.

Cal destacar que l'Acord de Col·laboració entre l'Ajuntament i la Comunitat de Regants, que és responsable del manteniment i gestió de la séquia Major, estipula una quantitat anual de 100.000 euros per a la millora de la séquia i el seu entorn. Aquest acord té com a objectiu integrar millor aquesta infraestructura a la ciutat i utilitzar-la com a mitigació per a les aigües pluvials en cas de pluges torrencials.

Te puede interesar
Lo más visto