El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha destacat la importància de les relacions entre la Comunitat Valenciana i Alemanya per a continuar apostant per la nova indústria

El president Ximo Puig ha rebut al Palau de la Generalitat una delegació de representants del sindicat alemany del metall IG Metall, així com dels sindicats CCOO-PV (Comissions Obreres del País Valencià) i UGT-PV (Unió General de Treballadors del País Valencià)

Política 19 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
230418_PRE_Foto2_XPuig_IG_Metal

En la recepció a representants del sindicat alemany IG Metall, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha ressaltat la importància de les relacions entre la Comunitat Valenciana i Alemanya per a continuar impulsant la nova indústria. A l'esdeveniment, celebrat al Palau de la Generalitat, han assistit representants d'IG Metall, com el secretari sindical Felix Wagner, el membre del Consell de Supervisió Michael Schild, Horst Greifenstein, Stefan Gabriel, Oliver Diectrich (coordinador del projecte Work 4.0) i Angélica Jiménez (responsable d'Internacional).

A més, s'ha comptat amb la presència d'una delegació de CCOO-PV encapçalada per la seva secretària general, Ana García, i el secretari de la Federació d'Indústria, Juan José Picazo, així com representants d'UGT-PV, incloent el secretari general, Ismael Sáez, i el secretari general d'UGT-FICA-PV, Daniel Argente. També han assistit a l'esdeveniment María Pallarés (coordinadora de Programes de la Fundació Friedrich Ebert) i Alejandro Soliveres (secretari general de Femeval).

Durant la seva intervenció, el president ha destacat la importància del diàleg social i la contribució dels sindicats a la cohesió de la societat. Això posa de manifest el compromís del govern valencià amb la participació dels treballadors i la importància de fomentar les relacions internacionals per al desenvolupament econòmic i industrial de la Comunitat Valenciana.

Te puede interesar
Lo más visto