Les II Jornades de Percussió tindran lloc a Morella el dissabte

Aquest esdeveniment és una oportunitat per als amants de la percussió per aprendre i compartir experiències amb altres músics i aficionats a aquest instrument

20 de abril de 2023 Redacció Redacció
2023-04-22 II jornades de percussió

El dissabte 22 d’abril tindran lloc les II jornades de percussió a Morella. Aquestes consten de diferents masterclass durant tota la jornada, les quals han reunit alumnat de tota la Comunitat Valenciana. Així, hi haurà diferents tallers de creativitat amb la percussió, de percussió llatina i de batucada. A la vesprada hi ha programada una cercavila que recorrerà els carrers de la ciutat a partir de les 18.00 hores. Esta és una activitat impulsada des de l’Escola de Música de Morella.


La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “es tracta d’unes jornades de formació on ha vingut alumnat de tota la Comunitat Valenciana amb unes classes específiques de percussió”. L’edil ha explicat que “a la vesprada hi haurà una cercavila amb tot l’alumnat pels carrers del poble on la gent també podrà disfrutar d’esta jornada i la seua música”. Finalment, ha explicat que “professors i professores de primer nivell impartiran les classes d’una manera pràctica i divertida”.


Aquesta jornada s’organitza amb la finalitat de participació de diverses activitats musicals, tallers i masterclass per a les escoles de música. L’objectiu és mostrar altres punts de vista de l’especialitat de percussió fora de la classe ordinària. En este sentit, el professorat que impartirà els tallers és especialista en diferents vessants musicals de la percussió. El taller de creativitat en la percussió l’impartirà Rafa Navarro, el de percussió llatina serà a càrrec de Maria Valero i el de batucada, Toni Sánchez.

Lo más visto