La consellera d'Educació ha estat l'encarregada de lliurar el Premi Lluís Guarner de Cultura a Josep Maria Jordán Galduf, destacat economista de Llíria

Aquest premi reconeix el seu treball en la promoció i difusió del coneixement en aquestes àrees, destacant la seva dedicació i excel·lència en la divulgació de temes econòmics i socials

General 20 de abril de 2023 Redacció Redacció
230420_EDUC_Foto02_Tamarit lliura el Premi LLuis Guarner 2022 a Josep M Jordan Galduf

La consellera d'Educació, Cultura i Esport, Raquel Tamarit, qui ha lliurat el premi a l'economista. Aquest premi reconeix la seva trajectòria acadèmica i cívica, així com els seus treballs de creació i divulgació en l'àmbit humanístic i de les ciències socials.

Jordán Galduf ha realitzat importants investigacions en diferents àrees de l'economia, com la política econòmica, l'economia valenciana i la integració europea. També ha tingut una destacada participació en el món acadèmic, com a catedràtic d'Economia Aplicada a la Universitat de València i com a professor visitant en diverses universitats nacionals i internacionals. A més, ha tingut un compromís cívic significatiu, sent l'alcalde democràtic de Llíria i ocupant altres càrrecs i col·laborant en institucions i projectes.

El Premi Lluís Guarner, dotat amb una quantitat econòmica, és un reconeixement a la creació i producció literàries en el camp de les humanitats i pot ser atorgat a autors amb vincles especials amb el territori valencià.

Aquest reconeixement a Josep Maria Jordán Galduf és un testimoni del seu compromís i excel·lència en el camp de l'economia, així com la seva contribució a la divulgació i al coneixement en l'àmbit humanístic i de les ciències socials.

Te puede interesar
Lo más visto