L'escola infantil municipal d'Almenara ha implementat un servei d'informació per a les famílies mitjançant una aplicació

Amb l'aplicació implementada a l'escola infantil municipal d'Almenara, es proporciona una informació personalitzada sobre l'alumnat de manera diària. Això significa que les famílies rebran actualitzacions regulars i detallades sobre el progrés, les activitats i altres aspectes relacionats amb el desenvolupament dels seus fills i filles

Educació 19 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
ESCOLETA 3 (1)

L'Escola Infantil Municipal d'Almenara ha implementat amb èxit el servei d'informació a través de l'aplicació "Schooltivity", amb l'objectiu de millorar la comunicació entre el centre i les famílies. A través d'aquesta aplicació per a telèfons intel·ligents, es proporciona informació personalitzada diària de l'alumnat, així com informació general del centre i de les aules.

En l'apartat personalitzat de l'alumnat, les famílies reben informació diària sobre les activitats del dia, així com comunicats individuals i altres necessitats que puguin sorgir. Aquesta comunicació és bidireccional, permetent que les famílies també puguin comunicar el que considerin oportú.

Cada aula té el seu propi apartat on es comparteix informació rellevant per a l'alumnat d'aquella aula, com ara les activitats que es realitzen i altres aspectes importants.

Finalment, hi ha un apartat per a tot el centre en comú, on es proporcionen notificacions generals, documents diversos, el menú diari, imatges d'activitats i propostes realitzades, consells i altres informacions útils sobre l'Escola Infantil Municipal d'Almenara. També es facilita un xat interactiu per a una comunicació més directa i immediata.

Aquesta iniciativa busca millorar la comunicació entre el centre educatiu i les famílies, facilitant la participació activa i el seguiment de les activitats i el progrés dels seus fills i filles a l'escola.

Te puede interesar
Lo más visto