Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L’escola infantil municipal d’Almenara posa en marxa un servei d'informació a les famílies mitjançant una aplicació

S'informa de manera personalitzada sobre l'alumnat diàriament, així com també es comuniquen les novetats per aula i del centre en general

Educació 19/04/2023 Redacció Redacció
ESCOLETA 3 (1)

L’Escola Infantil Municipal d’Almenara ha posat en marxa un nou servei d'informació per a facilitar la comunicació entre el centre i famílies i viceversa. En concret es tracta d'una aplicació per a telèfons intel·ligents denominada “Schooltivity” a través de la qual s'ofereix, d'una banda, informació personalitzada diària de l’alumnat, que només podrà veure la família, i per una altra informació general del centre, tant de manera comuna, com a aula per aula.

Així, quant a l'apartat personalitzat de l'alumnat, s'informa de manera diària a les famílies de les activitats del dia, així com també de les necessitats que puguen sorgir o comunicats individuals que es puguen realitzar. La comunicació es realitza des del centre, però hi haurà interactuació amb els familiars que també poden comunicar el que consideren.

D'altra banda, també hi ha un apartat per a cada aula, on s'insereix la informació comuna a l'alumnat d'aquesta, com per exemple les activitats que es realitzen o necessitats que puguen sorgir.

Un últim apartat està dedicat a tot el centre en comú, amb les notificacions generals i documents diversos, el menú de cada dia, les imatges de les activitats i propostes realitzades, consells i tota la informació útil sobre l’Escola Infantil Municipal d'Almenara. També hi ha un xat interactiu.

Te puede interesar

Almenara Esport

Concentració Esportiva d'Almenara 2023

Redacció
General 02/05/2023

La Concentració Esportiva d'Almenara és un esdeveniment en el qual veïns i veïnes de diferents edats es reuneixen per gaudir d'una jornada de convivència i pràctica esportiva.

Lo más visto

Newsletter