La reunió entre Ilde Añó, candidat a l'alcaldia de Benicarló, i Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana

Ximo Puig ha destacat la relació positiva que Ilde Añó ha establert amb les associacions de Benicarló al llarg dels últims huit anys. Segons Puig, aquesta relació valuosa és un testimoni de l'experiència i la dedicació d'Añó en la seva tasca com a alcalde

Política 19 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
IMG_4756

La reunió entre Ilde Añó, candidat a l'alcaldia de Benicarló, i Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana, amb les associacions i col·lectius del municipi ha estat una oportunitat per escoltar les propostes i necessitats del teixit associatiu i empresarial de la localitat. Durant la trobada, s'han abordat diversos temes importants per al desenvolupament de Benicarló.

S'han intercanviat impressions amb diferents entitats com la cooperativa agrícola, el Consell regulador de la carxofa, la Caixa Rural de Benicarló, els empresaris del polígon Collet, l'associació de la Dona Llauradora, Ashotur i representants de venedors dels comerços i de la indústria química.

Les associacions han manifestat les dificultats burocràtiques per a accedir a ajudes i han reivindicat més suport davant de l'augment generalitzat dels preus. A més, s'ha destacat la necessitat de comptar amb una plataforma de ferrocarril a Benicarló per al transport de mercaderies. També s'ha agraït a la Generalitat Valenciana les mesures implementades en el sector turístic.

Durant la reunió, s'ha tingut l'oportunitat de reunir-se amb la confraria de pescadors, que ha compartit les seves preocupacions sobre les limitacions de la pesca i la dificultat d'atraure als joves per a continuar amb aquesta activitat.

A més, en aquesta mateixa jornada, s'ha realitzat la presentació de les candidatures municipals de la comarca del Maestrat i Els Ports amb la presència del candidat a l'alcaldia i el president de la Generalitat. Aquest acte ha suposat un espai de trobada per a les diferents forces polítiques locals.

Aquestes trobades i reunions evidencien l'interès dels candidats i de les institucions per escoltar i donar suport a les demandes i propostes de les associacions i col·lectius de Benicarló, amb l'objectiu de construir un futur prometedor per a la ciutat.

Te puede interesar
Lo más visto