La Generalitat ha iniciat el procés de cita prèvia perquè els ciutadans puguin sol·licitar el Bo Cistella de la Compra de 90 euros

La ciutadania interessada pot inscriure's per sol·licitar el Bo Cistella de la Compra a través de la pàgina web bonocesta.gva.es fins al 14 de juliol de 2023

Economía 20 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
230420_HAC_foto1_BonoCesta_CAS 1

Aquesta iniciativa té com a finalitat ajudar les famílies valencianes a fer front a l'augment dels preus dels aliments i proporcionar-los una ajuda econòmica per a la compra d'aliments bàsics.

Les persones interessades poden sol·licitar el Bo Cistella de la Compra fins al 14 de juliol de 2023 a través de la pàgina web. El procés de sol·licitud és senzill i es pot realitzar de manera presencial en les oficines de Correus i Telègrafs o de manera telemàtica amb certificat electrònic i signatura electrònica.

En el procés de sol·licitud, els beneficiaris poden triar entre rebre una targeta física o virtual. En el cas de les targetes físiques, s'enviaran per correu postal, i en el cas de les targetes virtuals, es descarregaran en el telèfon mòbil mitjançant tecnologia NFC.

Un cop els beneficiaris rebin la targeta, hauran d'activar-la segons les instruccions proporcionades. Les targetes físiques inclouran instruccions en la carta rebuda, mentre que les targetes virtuals rebran instruccions per correu electrònic.

És important destacar que les persones residents i amb domicili fiscal a la Comunitat Valenciana amb una renda familiar inferior a 21.000 euros anuals en 2021, així com aquelles que compleixen altres requisits relacionats amb l'ocupació i ajuts socials, poden ser beneficiàries del Bo Cistella de la Compra. Es calcula que fins a 500.000 persones podrien beneficiar-se d'aquesta ajuda, amb un impacte econòmic total de 48,44 milions d'euros si totes les persones elegibles reben l'ajuda.

A més, les grans distribuïdores d'alimentació i el sector del xicotet comerç col·laboren amb el programa Bo Cistella de la Compra, destinant fins a un milió d'euros a ONG i associacions sense ànim de lucre per a l'adquisició d'aliments.

Si tens més preguntes o necessites més informació, pots contactar amb el telèfon 96 099 01 07 o l'adreça de correu electrònic [email protected] que ha posat a la disposició la Generalitat per a atendre consultes sobre aquest programa.

Te puede interesar
Lo más visto