El turisme de la Comunitat Valenciana està intensificant la seva promoció en el mercat polonés

Una part essencial d'aquesta promoció és la presentació dels maridatges de vins amb embotits valencians i torrons D.O. de Xixona

Cultura 21 de abril de 2023 Redacció Redacció
PROMOCION POLONIA 3

Turisme Comunitat Valenciana està intensificant les seves actuacions de promoció turística en el mercat polonés, amb un enfocament especial en una acció de "street marketing" dirigida al públic final. Aquesta acció se centra en el principal centre comercial de la ciutat de Gdansk, que és la capital de la regió de Pomerània i la tercera àrea metropolitana més gran de Polònia.

Gdansk és un destí amb una alta renda per càpita i un aeroport amb connexions creixents a Espanya i a la Comunitat Valenciana, amb vols durant tot l'any cap als aeroports de València i Alacant. Aquesta bona connexió aèria fa de Gdansk un mercat amb gran potencial per al turisme valencià.

L'objectiu principal d'aquesta estratègia és aprofitar el potencial del mercat polonés, que és dinàmic i té perspectives de creixement, així com la connexió aèria existent amb la Comunitat Valenciana durant tot l'any. Les connexions aèries directes entre Gdansk i la Comunitat Valenciana són operades per Ryanair i WizzAir.

L'acció de "street marketing" es durà a terme durant tres dies a l'abril, de 10 a 20 hores, en 'La Galaria Baltycka', un dels principals centres comercials de Gdansk. L'estand promocional ocuparà uns 100 metres quadrats i inclourà activitats per promocionar l'oferta turística valenciana, especialment en l'àmbit gastronòmic.

Durant aquests dies, els formadors de la xarxa de Centres de Turisme (CdT) de la Comunitat Valenciana oferiran maridatges de vins valencians amb embotits valencians i torrons D.O. de Xixona. També es projectaran vídeos sobre la Comunitat Valenciana i es repartirà material promocional en polonès i anglès.

Aquesta acció forma part d'una iniciativa impulsada per Turespaña sota el lema 'Espanya en GdaÅ„sk', en la qual participen altres destinacions espanyoles, com Cádiz, Gran Canària, Lanzarote i Galícia, a més de la Comunitat Valenciana i una de les seves marques turístiques, Visit Benidorm. A través d'aquesta col·laboració conjunta, es busca captar l'atenció dels turistes polonesos i promocionar les diverses destinacions turístiques d'Espanya.

Te puede interesar
Lo más visto