Vila-real ha celebrat el Dia de la Creativitat i la Innovació amb el lliurament de diplomes per reconèixer les activitats realitzades durant el Mes de la Ciència

L'eminent professora Aida Ivars ha realitzat una conferència molt destacada sobre la figura de la científica Hipàtia

Educació 22 de abril de 2023 Redacció Redacció
dia mundial de la creativitat i la innovacio (10)

El divendres al matí, l'institut Francesc Tàrrega va acollir l'acte commemoratiu del Dia Mundial de la Creativitat i la Innovació, organitzat per la Regidoria de Ciència, Innovació i Universitats. Aquest acte va ser una manera de reconèixer i agrair la participació dels centres educatius en les activitats realitzades durant el Mes de la Ciència.

En l'acte, es va dur a terme el lliurament de diplomes per reconèixer l'esforç i la implicació dels col·legis Escultor Ortells, Fundació Flors i Consolació, així com de l'IES Francesc Tàrrega, en les activitats relacionades amb la ciència i la innovació.

A més del lliurament de diplomes, la professora Aida Ivars va oferir una conferència teatralitzada sobre la figura de la científica Hipàtia. Aquesta conferència va ser una oportunitat per conèixer més a fons la vida i les contribucions de Hipàtia en l'àmbit científic i per entendre el seu valor com a exemple de creativitat i innovació en la història.

Durant l'acte, el regidor Eduardo Pérez Arribas va participar i va expressar el seu agraïment a tots els centres educatius participants per la seva implicació en les activitats científiques i va destacar la importància de fomentar la creativitat i la innovació en l'àmbit educatiu.

Te puede interesar
Lo más visto