La Diputació de Castelló ha informat sobre els convenis singulars i les accions de promoció turística que s'estan realitzant en els pobles afectats per l'incendi de l'Alt Millars

José Martí, president de la Diputació de Castelló, s'ha reunit a Fuente la Reina amb els alcaldes i alcaldesses dels pobles afectats per l'incendi de l'Alt Millars. En aquesta trobada, Martí ha manifestat la seua disposició a col·laborar activament en les tasques de neteja de pistes i camins afectats per l'incendi

General 22 de abril de 2023 Redacció Redacció
_DSC9505

Durant la reunió a Fuente la Reina, el president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha informat als alcaldes dels cinc pobles afectats per l'incendi sobre diversos aspectes relacionats amb la recuperació de la zona. En primer lloc, ha anunciat la activació de convenis singulars amb els ajuntaments per a la reparació d'infraestructures municipals, amb quantitats assignades segons el nombre d'hectàrees afectades.

Martí també ha informat sobre el Pla d'Ocupació Provincial, que inclou la contractació de personal eventual pels ajuntaments per a realitzar obres o serveis d'interès general i social. Els municipis afectats pels incendis de 2022 i del passat mes de març rebran una discriminació positiva i una quantitat econòmica superior en comparació amb altres municipis.

A més, el president ha mostrat la disposició de la Diputació a subscriure un conveni de promoció turística dels municipis de la zona amb la Mancomunitat del Riu Millars, amb una dotació econòmica prevista de 50.000 euros. També s'ha destacat el reforç del personal de l'Oficina del Servei a l'Assistència a Municipis (Ofisam) per a facilitar el tràmit de les ajudes de la Generalitat destinades a aquests pobles.

Finalment, Martí ha oferit el suport de la Diputació per a realitzar treballs de neteja de pistes i camins sol·licitats pels ajuntaments. Aquesta col·laboració té com a finalitat contribuir a la recuperació i restauració de la zona afectada.

Te puede interesar
Lo más visto