Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló celebra el Dia de la Mare Terra amb un crit de la balena ‘Romalda’ pel clima

Un esquelet construït amb un crani de balena i el tronc d'un eucaliptus

General 23/04/2023 Redacció Redacció
romalda 1

Castelló celebra aquest divendres i dissabte el Dia de la Mare Terra amb la construcció del projecte ‘Romalda’, una obra col·lectiva que consisteix en una macroinstal·lació que representa una balena i que s’ha instal·lat a la plaça Hort dels Corders.

La iniciativa, que es un crit contra l’emergència climàtica, ha comptat amb la participació de més de 80 centres educatius i entitats de tot tipus sota el marc de les activitats del Pla Estratègic Castelló Ciutat Educadora. Els més menuts han sigut els protagonistes de la jornada i han gaudit de xerrades, concerts, visites guiades i activitats infantils per anar construint una gran balena, ‘Romalda’, de 22 metres, que neix de l’imaginari de l’artista i activista social Rafa Gallent i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló a través de les regidories d’Educació, Cooperació i Transició Ecològica; la Conselleria de Participació i Cooperació, i l’ONGD Pankara EcoGlobal.

Te puede interesar

230509_PRE_Foto1_XPuig_Universia

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha destacat la importància de la contribució de les universitats per afrontar els desafiaments de les "transicions disruptives d'aquesta dècada".

Redacció
Educació 10/05/2023

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha participat en l'obertura de la V Trobada Internacional de Rectors Universia 2023, que ha tingut lloc a València. Aquest esdeveniment ha reunit a 700 líders acadèmics de 14 països, amb l'objectiu de debatre i intercanviar coneixements sobre els reptes actuals de l'educació superior.

cartel charla

La professora Sacramento Pinazo-Hernandis impartirà una conferència a la Diputació de Castelló sobre la participació de les persones majors en la presa de decisions.

Redacció
General 17/05/2023

La xarrada sobre la participació de les persones majors en la presa de decisions, organitzada per la Plataforma Castelló per la Justícia i contra la Corrupció i l'Associació de Convivència Parc Lledó, tindrà lloc el dimecres 17 de maig a les 19.00 hores en el Saló de Recepcions del Palau Provincial de Castelló.

Lo más visto

Newsletter