L'UBE L'illa Grau ha aconseguit un meritòria tercera posició en la competició

El Club de Natació Dirigit per Cavalli ha quedat, una vegada més, a les portes de l'ascens i ha hagut de conformar-se amb un tercer lloc en la competició

Esports 24 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
4d446763-9c60-1389-00ba-aa9a65ebe63f

L'UBE L'illa Grau va concloure la seva participació en la Fase Final SM2 2023 amb una victòria en el partit pel tercer lloc contra el C.V. Almendralejo Extremadura. Tot i no aconseguir l'ascens tan desitjat, l'equip es va mostrar compromès i va lluitar amb determinació per aconseguir una posició destacada en el torneig.

El partit va ser intens i renyit, amb tots dos equips buscant la victòria. L'UBE L'illa Grau va demostrar la seva força i qualitat en els moments decisius, aconseguint guanyar els dos primers sets amb marcadors de 25-22 i 25-20, respectivament.

Tot i això, el C.V. Almendralejo Extremadura no es va rendir i va plantar cara en el tercer set, aconseguint tancar-lo amb un resultat de 25-22 a favor seu. En el quart set, però, l'UBE L'illa Grau va mostrar el seu millor joc i va aconseguir guanyar-lo amb un marcador de 25-21, tancant el partit amb una victòria clara.

Amb aquest resultat, l'UBE L'illa Grau es va proclamar tercer classificat de la Fase Final SM2 2023. Encara que no van aconseguir l'ascens desitjat, l'equip pot estar satisfet amb el seu rendiment i el seu lloc en el podi. Aquesta és una mostra de la seva competitivitat i talent, i segurament continuaran treballant per assolir els seus objectius en les properes temporades.

Te puede interesar
Lo más visto