Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

‘Un equip per Morella’ lema de campanya del PSPV-PSOE Morella

La candidatura socialista a l’Ajuntament de Morella, junt al lema, llança la campanya ‘+Tu. Amb les teues propostes seguim avançant’

Política 24/04/2023 Redacció Redacció
CANDIDATURA UN EQUIP PER MORELLA

La candidatura socialista a l’Ajuntament de Morella, encapçalada per l’actual alcalde Rhamsés Ripollés, ha presentat el seu lema de campanya per a les eleccions municipals que tindran lloc el proper 28 de maig: ‘Un equip per Morella’. Un lema inclusiu, participatiu i que reflecteix el treball en grup per fer un projecte per a tot el poble.

A més, posa en marxa la campanya ‘+Tu Amb les teues propostes seguim avançant’. La candidatura socialista vol comptar amb cada persona per a conèixer les inquietuds de la ciutadania i els convida a participar presentant les seues propostes i suggeriments.

Des de l’Agrupació Local del PSPV-PSOE de Morella, a més de en la pròpia seu i les reunions presencials que els candidats i candidates estan mantenint amb la ciutadania, s’ha posat a disposició de totes les persones interessades el correu [email protected], un formulari anònim https://forms.gle/2r5o1dZY6AApZZYa8, així com el canal de Telegram @EQUIPXMORELLA.

Rhamsés Ripollés ha destacat ‘‘Som un equip, un conjunt de persones que estimem Morella i on totes i tots aportem molt. Em sento molt orgullós de cadascuna de les persones que m’acompanyen en esta nova etapa’’. A més, ha volgut afegir ‘’Duem mesos treballant en el programa i en els projectes de futur per a la nostra ciutat. Són moltes les persones que, de dins i fora del partit, ens han fet aplegar propostes. Estem molt orgullosos de la societat morellana, de la riquesa del teixit associatiu i el dinamisme del nostre poble. Per això, ara, a les portes d’unes noves eleccions municipals, volem intensificar este treball de col·laboració i participació amb la ciutadania i animem a totes i tots a fer-nos aplegar les seues propostes i suggeriment per teixir el millor projecte per a la nostra ciutat’’.

Te puede interesar

20230528224551_IMG_0051-011685312146514

El candidat Ballester ha obtingut una contundent victòria a les eleccions municipals d'Onda, ampliant la seva majoria absoluta. Amb un total de 14 regidors i el suport del 65% dels vots.

Redacció
Política 29/05/2023

Ballester ha expressat la seva gratitud i reconeixement a tota la ciutadania d'Onda i al seu equip de treball per aquesta contundent victòria. En les seves paraules, ha destacat que aquesta victòria és de tota la ciutat i ha promès respondre a aquesta confiança amb encara més treball dur.

Lo más visto

Newsletter