"Un equip per Morella" es el lema de campaña del PSPV-PSOE en Morella. Con este lema, el partido busca transmitir su compromiso de trabajar en equipo y de manera cercana con los ciudadanos

La candidatura socialista a l'Ajuntament de Morella, además del lema "Un equip per Morella", lanza la campaña '+Tu. Amb les teues propostes seguim avançant' (Más Tú. Con tus propuestas seguimos avanzando)

Política 24/04/2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
CANDIDATURA UN EQUIP PER MORELLA

La candidatura socialista a l'Ajuntament de Morella, encapçalada per l'actual alcalde Rhamsés Ripollés, ha presentat el seu lema de campanya per a les eleccions municipals que se celebraran el pròxim 28 de maig: 'Un equip per Morella' (Un equip per Morella). És un lema inclusiu, participatiu i que reflecteix el treball en equip per a desenvolupar un projecte per a tota la població.

A més, s'ha llançat la campanya '+La teua. Amb els *teues propals seguim avançant' (Més Tu. Amb les teues propostes continuem avançant). La candidatura socialista cerca comptar amb cada persona per a conéixer les inquietuds de la ciutadania i els convida a participar presentant les seues propostes i suggeriments.

L'Agrupació Local del PSPV-PSOE de Morella ha posat a la disposició de totes les persones interessades el correu [email protected], un formulari anònim https://forms.gle/2r5o1dZY6AApZZYa8, i el canal de Telegram @EQUIPXMORELLA, a més de la seua seu i les reunions presencials que els candidats estan mantenint amb la ciutadania.

Rhamsés Ripollés ha destacat: "Som un equip, un conjunt de persones que estimem Morella i on tots i totes aportem molt. "Em sent molt orgullós de cadascuna de les persones que m'acompanyen en aquesta nova etapa". A més, ha afegit: "Portem mesos treballant en el programa i en els projectes de futur per a la nostra ciutat. Són moltes les persones que, tant dins com fora del partit, ens han fet arribar propostes. Estem molt orgullosos de la societat morellana, de la riquesa del teixit associatiu i el dinamisme del nostre poble. Per això, ara, a les portes d'unes noves eleccions municipals, volem intensificar aquest treball de col·laboració i participació amb la ciutadania i animem a tots i totes a fer-nos arribar les seues propostes i suggeriments per a teixir el millor projecte per a la nostra ciutat".

Te puede interesar
eafaee

El PSPV-PSOE de Castelló critica a la Conselleria d'Educació del PP, a la qual titlla d'"incompetent", per agreujar el "caos" amb el retard en el pagament de les nòmines a més de 1.000 docents

Redacció
Política 14/10/2023

Aquest retard s'afegeix a altres problemes, com l'endarreriment en el pagament d'ajudes als instituts per a l'adquisició de llibres de batxillerat. El portaveu socialista a les Corts en matèria educativa, José Luis Lorenz, denuncia que l'ensenyament valencià es troba en un moment crític i acusa la Conselleria de jugar amb el sustent de moltes famílies

Lo más visto