Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El Patronat Provincial de Turisme de Castelló té previst dur a terme accions promocionals durant el mes de maig a les ciutats de Bilbao, Saragossa i Madrid

A finals d'abril, els socis del club de producte "Castelló Cycling" tenen previst desplaçar-se a Mallorca per a conèixer de primera mà les estratègies i iniciatives que l'illa ha implementat per a convertir-se en una destinació turística destacada per als amants del ciclisme

General 23/04/2023 Redacció Redacció
_dsc2244_52636154067_o

El Patronat Provincial de Turisme de Castelló desenvoluparà una intensa agenda de promoció durant el mes de maig a Bilbao, Saragossa i Madrid, amb l'objectiu de reforçar el posicionament de Castelló com a destí turístic atractiu i de qualitat en aquests mercats clau.

La primera cita serà a Bilbao, on el Patronat participarà a l'Expovacaciones 2023, que tindrà lloc del 5 al 7 de maig al Bilbao Exhibition Centre (BEC). En aquesta fira, les empreses i municipis de la província de Castelló, com Benicarló, Orpesa i Sud de Castelló/Pacte Territorial de la Plana Baixa, tindran l'oportunitat de mostrar les seves propostes turístiques als visitants.

Del 12 al 14 de maig, el Patronat Provincial de Turisme estarà present a ARATUR 2023, el Saló Aragonès del Turisme, que tindrà lloc al Palau de Congressos de Saragossa. Empreses i municipis de Castelló, com Benicarló, Orpesa, Torreblanca, Peníscola, Sogorb, Vinaròs i Sud de Castelló/Pacte Territorial de la Plana Baixa, mostraran els seus atractius turístics a aquest important esdeveniment.

A més, el Patronat també participarà en el Workshop Creaturisme Madrid, una jornada de treball organitzada per Turisme Comunitat Valenciana a la qual assistiran turoperadors especialitzats en turisme actiu, esportiu, de naturalesa i cultural. Aquesta iniciativa permetrà promocionar els recursos i activitats turístiques de Castelló davant d'aquest segment de mercat.

Cal destacar que anteriorment, entre el 27 i el 29 d'abril, el Patronat Provincial de Turisme va organitzar un viatge a Mallorca perquè sis socis del club de producte "Castelló Cycling" coneguessin de prop les estratègies i el desenvolupament de l'illa com a destí líder en turisme ciclista a Europa. Aquesta iniciativa és una part important de l'estratègia promocional de Castelló com a destinació cicloturística i gastronòmica.

Amb aquestes accions promocionals, el Patronat Provincial de Turisme busca potenciar el turisme a Castelló i consolidar el seu posicionament en els mercats tradicionals, així com captar l'interès de nous visitants que estiguin interessats en les propostes turístiques i naturals que ofereix la província.

Te puede interesar

cast

Onda millorarà l'accessibilitat del Mercat Municipal

Redacció
General 18/08/2023

L'ajuntament ha invertit al voltant de 200.000 euros en transformar el Mercat en un espai inclusiu i còmode Baila: "Aquestes iniciatives reflecteixen el nostre compromís amb la sostenibilitat, la inclusió i la millora contínua dels serveis"

Lo más visto

El dicrector de CEEI Castellón, Justo Vellón,  inaugurando la jornada

Se ha desenvolupat una dinàmica en la qual els assistents han realitzat preguntes als emprenedors, creant un ambient molt productiu i interessant

Redacció
Economía 03/10/2023

La jornada ha continuat amb una sessió informativa en la qual Elena Esteve, tècnica de creació d'empreses dels Centres de Dinamització Econòmica i Social de la Diputació de Castelló (CEDES), ha presentat els programes actius a la província de Castelló dissenyats per satisfer diverses necessitats d'emprenedors i empresaris, destacant les subvencions disponibles per recolzar projectes emprenedors

PortCS

La Autoritat Portuària de Castelló serà l'amfitrió d'un esdeveniment que reunirà professionals de la indústria ceràmica de Castelló per destacar l'aliança entre PortCastelló i el clúster ceràmic.

Redacció
General 03/10/2023

El president de l'Autoritat Portuària de Castelló, Rubén Ibáñez, ha expressat el seu compromís amb aquesta associació durant una reunió amb el president de l'Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC), Juan José Montoro. En aquesta reunió, es van discutir els detalls d'unes jornades que e  Tècnics Ceràmics s duran a terme a PortCastelló i s'espera la participació d'uns cent professionals de la indústria ceràmica de Castelló

Newsletter