El Patronat Provincial de Turisme de Castelló té previst dur a terme accions promocionals durant el mes de maig a les ciutats de Bilbao, Saragossa i Madrid

A finals d'abril, els socis del club de producte "Castelló Cycling" tenen previst desplaçar-se a Mallorca per a conèixer de primera mà les estratègies i iniciatives que l'illa ha implementat per a convertir-se en una destinació turística destacada per als amants del ciclisme

General 23 de abril de 2023 Redacció Redacció
_dsc2244_52636154067_o

El Patronat Provincial de Turisme de Castelló desenvoluparà una intensa agenda de promoció durant el mes de maig a Bilbao, Saragossa i Madrid, amb l'objectiu de reforçar el posicionament de Castelló com a destí turístic atractiu i de qualitat en aquests mercats clau.

La primera cita serà a Bilbao, on el Patronat participarà a l'Expovacaciones 2023, que tindrà lloc del 5 al 7 de maig al Bilbao Exhibition Centre (BEC). En aquesta fira, les empreses i municipis de la província de Castelló, com Benicarló, Orpesa i Sud de Castelló/Pacte Territorial de la Plana Baixa, tindran l'oportunitat de mostrar les seves propostes turístiques als visitants.

Del 12 al 14 de maig, el Patronat Provincial de Turisme estarà present a ARATUR 2023, el Saló Aragonès del Turisme, que tindrà lloc al Palau de Congressos de Saragossa. Empreses i municipis de Castelló, com Benicarló, Orpesa, Torreblanca, Peníscola, Sogorb, Vinaròs i Sud de Castelló/Pacte Territorial de la Plana Baixa, mostraran els seus atractius turístics a aquest important esdeveniment.

A més, el Patronat també participarà en el Workshop Creaturisme Madrid, una jornada de treball organitzada per Turisme Comunitat Valenciana a la qual assistiran turoperadors especialitzats en turisme actiu, esportiu, de naturalesa i cultural. Aquesta iniciativa permetrà promocionar els recursos i activitats turístiques de Castelló davant d'aquest segment de mercat.

Cal destacar que anteriorment, entre el 27 i el 29 d'abril, el Patronat Provincial de Turisme va organitzar un viatge a Mallorca perquè sis socis del club de producte "Castelló Cycling" coneguessin de prop les estratègies i el desenvolupament de l'illa com a destí líder en turisme ciclista a Europa. Aquesta iniciativa és una part important de l'estratègia promocional de Castelló com a destinació cicloturística i gastronòmica.

Amb aquestes accions promocionals, el Patronat Provincial de Turisme busca potenciar el turisme a Castelló i consolidar el seu posicionament en els mercats tradicionals, així com captar l'interès de nous visitants que estiguin interessats en les propostes turístiques i naturals que ofereix la província.

Te puede interesar
Lo más visto