El conductor d'un vehicle que circula en sentit contrari per una autovia és investigat per conducció temerària

El conductor investigat no tenia permís de circulació, el que implica una infracció de trànsit greu. A més, es trobava en permís penitenciari, el que significa que estava sota supervisió o llibertat condicional en el sistema penitenciari

Successos 23 de abril de 2023 Redacció Redacció
2023-04-23_OP_TECHONEGRO_CACERES_01

L'operació Techonegro de la Guàrdia Civil ha investigat diversos individus en relació amb els fets ocorreguts a l'autovia EX-A1.

En primer lloc, el conductor del vehicle ha sigut investigat per un delicte de conducció temerària, ja que circulava en sentit contrari i a una velocitat molt superior a la permesa en aquest tram de la via. A més, se li atribueix un altre delicte per conduir sense permís de circulació.

El titular del vehicle, que també actuava com a copilot durant els fets, ha sigut investigat com a cooperador necessari en el delicte de conducció sense permís, ja que se considera que tenia coneixement de la situació i va contribuir a la comissió d'aquest delicte.

D'altra banda, una dona ha sigut investigada per un presumpte delicte de falsedat documental relacionat amb la confecció de la documentació de transmissió del vehicle. Sembla ser que els documents relacionats amb el vehicle han sigut falsificats per permetre la seva circulació, i la seva suposada implicació ha conduït a la seva investigació.

L'enregistrament d'un altre usuari de la carretera ha estat fonamental per a l'esclariment dels fets i la identificació del conductor. Gràcies a aquesta prova audiovisual, els agents van poder establir la identitat del suposat conductor i continuar amb la investigació.

Els tres investigats han sigut posats a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció, en funcions de Guàrdia, de Navalmoral de la Mata (Càceres). L'operació Techonegro ha estat duta a terme per agents del Grup d'Investigació i Anàlisi de Trànsit (GIAT) del Subsector de Càceres de la Guàrdia Civil.

Aquesta informació proporciona més detalls sobre els esdeveniments i les accions legals que s'han pres en resposta als fets de conducció temerària i altres delictes relacionats.

Te puede interesar
Lo más visto