L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, va presentar recentment un projecte davant del Rotary Club de la localitat amb l'objectiu de continuar impulsant el desenvolupament i el progrés de la ciutat

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha afirmat que la ciutat ha experimentat una transformació històrica en els últims anys

Política 26 de abril de 2023 Redacció Redacció
rotary club

En la presentació del seu projecte polític davant del Rotary Club de Vila-real, l'alcalde José Benlloch, que també és el candidat socialista a l'alcaldia, va destacar la transformació històrica que ha experimentat la ciutat en els últims anys. Va subratllar que aquesta transformació no s'ha realitzat de forma aïllada, sinó amb la col·laboració i el suport de la societat vila-realense.

Benlloch va assenyalar que Vila-real ha passat de ser un poble a una ciutat amb un cor de poble, que manté les seves tradicions i els seus orígens. Va destacar que el projecte polític que comparteix amb la ciutadania té una visió clara de com volen que sigui Vila-real en el segle XXI: una ciutat moderna, diversificada i alhora fidel a les seves arrels.

L'alcalde va expressar la seva il·lusió per a continuar avançant cap a aquesta nova ciutat i va afirmar que el millor està per venir. Aquesta presentació va tenir lloc en el marc de la convocatòria electoral, en què Benlloch aspira a ser reelegit com a alcalde de Vila-real.

Te puede interesar
Lo más visto