L'Ateneu de Castelló té previst retre homenatge aquest divendres al catedràtic i ateneista Manuel Irún

L'emotiu acte en homenatge a Manuel Irún se celebrarà al Casino Antic, un lloc emblemàtic de Castelló. Durant l'esdeveniment, es recordarà la seva figura i trajectòria destacada, i hi participaran companys i amics més íntims, que compartiran anècdotes i moments significatius de la seva relació amb Manuel Irún

General 26 de abril de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
manuel irun

L'Ateneu de Castelló rendirà un emotiu homenatge a Manuel Irún Revest, destacat ateneista i catedràtic de Grec, que va morir de manera sobtada el passat 16 d'abril durant un viatge a Bilbao amb altres membres de l'Ateneu. Manuel Irún era membre de la junta directiva de l'Ateneu i encarregat de la secció d'història i viatges.

En reconeixement a la seva trajectòria professional i personal, i com a agraïment per la seva dedicació a l'Ateneu, es celebrarà un homenatge en el qual participaran companys de l'entitat cultural i amics íntims de Manuel Irún. L'esdeveniment tindrà lloc aquest divendres i substituirà la conferència que havia d'oferir en el cicle programat per al mes d'abril.

L'objectiu d'aquest acte és recordar i honorar la memòria de Manuel Irún, destacant la seva contribució a l'Ateneu de Castelló i la seva passió per la cultura i l'educació. Serà un moment emotiu en el qual es compartiran anècdotes i es recordaran els moments compartits amb aquest estimat ateneista.

Te puede interesar
Lo más visto