Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ateneu de Castelló té previst retre homenatge aquest divendres al catedràtic i ateneista Manuel Irún

L'emotiu acte en homenatge a Manuel Irún se celebrarà al Casino Antic, un lloc emblemàtic de Castelló. Durant l'esdeveniment, es recordarà la seva figura i trajectòria destacada, i hi participaran companys i amics més íntims, que compartiran anècdotes i moments significatius de la seva relació amb Manuel Irún

General 26/04/2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
manuel irun

L'Ateneu de Castelló rendirà un emotiu homenatge a Manuel Irún Revest, destacat ateneista i catedràtic de Grec, que va morir de manera sobtada el passat 16 d'abril durant un viatge a Bilbao amb altres membres de l'Ateneu. Manuel Irún era membre de la junta directiva de l'Ateneu i encarregat de la secció d'història i viatges.

En reconeixement a la seva trajectòria professional i personal, i com a agraïment per la seva dedicació a l'Ateneu, es celebrarà un homenatge en el qual participaran companys de l'entitat cultural i amics íntims de Manuel Irún. L'esdeveniment tindrà lloc aquest divendres i substituirà la conferència que havia d'oferir en el cicle programat per al mes d'abril.

L'objectiu d'aquest acte és recordar i honorar la memòria de Manuel Irún, destacant la seva contribució a l'Ateneu de Castelló i la seva passió per la cultura i l'educació. Serà un moment emotiu en el qual es compartiran anècdotes i es recordaran els moments compartits amb aquest estimat ateneista.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter