'Les Arts Volant' és un projecte itinerant promogut per l'Institut Valencià de Cultura que té com a objectiu acostar l'òpera i altres expressions artístiques

La gira de 'Les Arts Volant' amb el muntatge operístic 'La Ventafocs' comença el pròxim 23 de juny a Petrés, i seran un total de 11 representacions que es duran a terme a diferents localitats de la província de València

Cultura 26 de abril de 2023 Redacció Redacció

'Les Arts Volant' estrena enguany una nova producció titulada 'La Ventafocs', que és l'adaptació al valencià de l'òpera 'Cendrillon' de Pauline Viardot. Aquest muntatge viatjarà per diferents poblacions de la geografia valenciana gràcies a la col·laboració de Cultura, l'Àrea de Cultura de la Diputació de València i la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals de l'Ajuntament de València.

'Les Arts Volant' és un projecte que permet que l'òpera sigui itinerant i arribi a diferents comarques valencianes, fomentant així l'obertura de Les Arts a la ciutadania en tot el territori. En aquesta nova temporada, 'Les Arts Volant' farà parada en 17 poblacions, a més de diversos barris de la ciutat de València.

El camió-escenari de 'Les Arts Volant' ha estat reconegut amb el premi al millor iniciativa de foment i difusió de la lírica en la recent edició dels Premis Òpera XXI. Aquest camió està especialment dissenyat per a representar òpera en llocs amb poca activitat musical o on seria complicat dur a terme una representació per manca de mitjans tècnics o instal·lacions adequades.

Els cantants i pianistes del Centre de Perfeccionament de Les Arts formen el repartiment d'aquesta obra, que s'ofereix amb els mateixos estàndards de qualitat artística i tècnica que una funció de Les Arts. Això garanteix una experiència operística de gran nivell per als espectadors que assisteixen a les representacions de 'La Ventafocs' en el marc de 'Les Arts Volant'.

Te puede interesar
Lo más visto