Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Ciutadans Castelló denúncia un acte vandàlic patit en la seua seu electoral la passada nit

El candidat de CS a l'alcaldia lamenta que la ciutat s'haja convertit en un polvorí de delinqüència

Successos 27/04/2023 Redacció Redacció
Ataque sede electoral

Castelló, dijous 27 d'abril de 2023. La passada nit, en ple centre de Castelló, al carrer Ronda Magdalena número 14, s'ha realitzat un acte vandàlic contra la recent seu electoral de Ciutadans Castelló. Una seu que només compta amb un escàs mes, ja que ha sigut oberta exclusivament per a la pròxima campanya electoral municipal i autonòmica que se celebrarà el 28 de maig.

El candidat de CS de Castelló per a les pròximes eleccions municipals, Eduardo del Pozo, lamenta que hagen patit unes pintades en la façana de la seua seu electoral, afirmant que “justament Ciutadans està en el panorama polític per a frenar el frentisme polític, lluitant pel dialogue i consens”.

Eduardo del Pozo (CS) vol manifestar que “en aquests moments la ciutat és una autentique polvorí de delinqüència, hi ha inseguretat, no sols per l'atac patit en la nostra seu electoral, sinó perquè estem veient contínuament a la ciutat robatoris, agressions, actes vandàlics i ocupacions d'habitatges”

Te puede interesar

2023-05-09_op_chaak_malaga_01

La Guàrdia Civil ha realitzat una operació contra el suposat ús il·legal d'aigua per al cultiu de subtropicals a la comarca de la Axarquía.

Redacció
Successos 09/05/2023

En l'operació realitzada pel Servei de Protecció de la Naturalesa de la Guàrdia Civil (SEPRONA), s'han dut a terme detencions de 26 persones i altres 44 estan sent investigades en relació amb l'ús il·legal d'aigua per al cultiu de subtropicals a la comarca de la Axarquía. Durant la investigació, s'han identificat més de 250 aprofitaments il·legals, incloent pous, sondejos i basses.

Lo más visto

Newsletter