Ciutadans Castelló ha denunciat un acte vandàlic que va tenir lloc a la seva seu electoral durant la nit anterior.

El candidat de Ciutadans a l'alcaldia ha expressat el seu lament per la situació de delinqüència a la ciutat, afirmant que s'ha convertit en un polvorí. Segons el candidat, hi ha un augment preocupant dels delictes i un deteriorament de la convivència ciutadana

Successos 27 de abril de 2023 Redacció Redacció
Ataque sede electoral

Lamentablement, els actes vandàlics són un problema greu que afecta moltes ciutats i organitzacions polítiques. És preocupant veure com la seu electoral de Ciutadans a Castelló ha sigut víctima d'aquest acte de vandalisme.

El candidat de Ciutadans, Eduardo del Pozo, ha expressat la seva preocupació per la situació d'inseguretat i delinqüència que es viu a la ciutat. A més de l'atac a la seua seu electoral, ha destacat els robatoris, les agressions i les ocupacions d'habitatges com a problemes recurrents que generen inquietud en la població.

És important que les autoritats locals prenguen les mesures adequades per a abordar aquesta problemàtica i garantir la seguretat i la convivència ciutadana. La col·laboració entre les forces de seguretat, les institucions i la comunitat és clau per a combatre la delinqüència i promoure un ambient segur per a tots els ciutadans.

En aquests moments, és essencial que es realitzin els esforços necessaris per a identificar els responsables d'aquest acte vandàlic i dur-los davant de la justícia. A més, cal promoure accions de prevenció i conscienciació per a evitar que aquests incidents es repetisquen en el futur.

Ciutadans i altres formacions polítiques han de poder exercir la seua activitat democràtica en un ambient de respecte i tolerància, i és responsabilitat de tota la societat promoure aquestes valors fonamentals per a una convivència pacífica i harmoniosa.

Te puede interesar
Lo más visto