La Diputació de Castelló ha establert un pla de treball per a garantir el proveïment d'aigua potable a les zones de l'interior de la província en cas que persistisca la sequera

La Diputació de Castelló considera la possibilitat d'ampliar la dotació econòmica de les ajudes als ajuntaments en cas de necessitat

Política 27 de abril de 2023 Redacció Redacció
_DSC1253

La Diputació està prenent mesures proactives per anticipar-se a la possible escassetat d'aigua i garantir el subministrament als municipis.

La reunió amb els tècnics de la Diputació i la valoració dels llocs on podrien produir-se problemes en el proveïment d'aigua són passos importants per identificar les àrees crítiques i planificar els recursos necessaris. És positiu saber que la Diputació està alerta per abordar situacions similars que puguen sorgir en altres parts de la província.

És encoratjador també saber que la Diputació té previstes ajudes als ajuntaments per al proveïment d'aigua durant situacions de dificultat i que es consideraria una modificació pressupostària per a incrementar aquestes partides si fos necessari. Aquesta flexibilitat financera és fonamental per a assegurar que els ajuntaments tinguin els recursos necessaris per a garantir l'aigua potable als seus ciutadans.

En conjunt, aquestes mesures demostren el compromís de la Diputació de Castelló amb la sostenibilitat i el benestar dels seus municipis, especialment en moments de sequera i calor intensa. És una resposta positiva per a abordar els reptes relacionats amb el subministrament d'aigua i protegir la qualitat de vida dels habitants de la província.

Te puede interesar
Lo más visto