El PSPV-PSOE presenta una candidatura amb Jordi Tena al capdavant que treballarà pel benestar de Xert

Jordi Tena, candidat del PSPV-PSOE a Xert, destaca la importància de posar les persones al centre de les polítiques del seu projecte per a la localitat

Política 27 de abril de 2023 Redacció Redacció
2023-04-27 Xert candidatura

El PSPV-PSOE de Xert presenta una candidatura liderada per Jordi Tena, amb la clara intenció de treballar pel benestar de tots els veïns de Xert. Tena destaca la importància de posar les persones al centre de les polítiques municipals, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de la ciutadania. El candidat ressalta la importància de potenciar el teixit associatiu del poble i de treballar per uns serveis òptims que generin oportunitats de futur.

Jordi Tena afirma que vol practicar una política activa, escoltant les necessitats, inquietuds i propostes dels ciutadans per a integrar-les en les decisions municipals. L'objectiu és ser el govern de tots i donar veu a les persones del municipi, fomentant el diàleg i la participació ciutadana. Tena està acompanyat en la candidatura per un equip de persones compromeses amb el progrés de Xert.

El candidat socialista conclou demanant la confiança de la gent de Xert en les properes eleccions municipals per a impulsar un canvi positiu en la localitat. L'objectiu és treballar de la mà dels veïns per marcar el camí del poble que desitgen.

Te puede interesar
Lo más visto