El PSPV-PSOE de Tales ha presentat una candidatura per a continuar amb la tasca realitzada en els últims vuit anys

Vicente Juan Prades torna a encapçalar la llista del PSPV-PSOE amb l'objectiu de continuar amb els projectes socials que s'han iniciat per lluitar contra el despoblament en la localitat

Política 27 de abril de 2023 Redacció Redacció
Tales candidatura

La candidatura presentada per el PSPV-PSOE de Tales, encapçalada per Vicente Juan Prades, té com a objectiu continuar amb la tasca desenvolupada en els últims 8 anys en el municipi. Prades destaca la importància de seguir aconseguint els objectius establerts per millorar el poble i destaca els projectes en marxa relacionats amb l'atenció socio-sanitària i la lluita contra el despoblament.

La llista està integrada per membres compromesos com Genoveva Martínez, Manolo Serrano, Vicente Juan Ros, Juan Francisco Díaz, Andreu Balaguer, Miguel Sales, Carlos Maneu i Sergio Pallarés, que s'uneixen a la candidatura per continuar treballant en el desenvolupament i l'avanç de Tales.

Prades destaca que molts dels projectes que es van proposar fa 8 anys s'han fet realitat i que altres estan en bon camí. També menciona l'aprovació de l'ordenança de gestió de les tres vivendes socials adquirides i remodelades per l'Ajuntament, amb l'objectiu de llogar-les a preus accessibles a persones que ho necessiten, especialment a persones grans.

El candidat destaca la importància de comptar amb el suport de la comunitat de Tales i reconeix els reptes que han sorgit durant la legislatura, com la pandèmia mundial que va trastocar els plans i va requerir una reorganització de les tasques. Malgrat això, Prades assegura que han continuat treballant i espera que la gent reconega els seus esforços en les pròximes eleccions municipals.

Te puede interesar
Lo más visto