Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Rebeca Torró, ha posat en relleu el caràcter innovador i sostenible de les empreses valencianes com a motor per a avançar en els objectius de descarbonització i reducció d'emissions

La titular de Política Territorial ha visitat la seu a Silla de l'empresa Nutai, dedicada, entre altres, a projectes relacionats amb la mobilitat elèctrica i l'ús de les bateries. Durant la visita, s'ha destacat el compromís de l'empresa amb la transició cap a una mobilitat més sostenible i la seva contribució a la reducció de les emissions de CO2

General 28/04/2023 Redacció Redacció
230428_foto_nupai

La consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, ha destacat durant la seva visita a l'empresa Nutai, a la localitat de Silla, el caràcter innovador i sostenible de les empreses valencianes. Nutai és una empresa que s'ocupa d'aplicar noves tècniques d'automatització industrial i ha participat en diversos projectes d'innovació relacionats amb la mobilitat elèctrica, l'ús de bateries i les connexions 5G, entre altres.

Segons Torró, aquest tipus d'indústries, que desenvolupen tecnologia pròpia amb segell valencià, són una oportunitat per a transformar l'economia valenciana cap a un model més sostenible. Destaca la importància de les iniciatives estratègiques que aposten per la innovació, la internacionalització i el talent, i que impulsen una economia dinàmica basada en les energies renovables, la mobilitat sostenible, la formació i la igualtat d'oportunitats.

La consellera també ha assenyalat que la indústria valenciana està liderant un procés de canvi per a reduir les emissions i fer més respectuosa amb el medi ambient tots els sectors de l'activitat econòmica. Aquesta transició cap a la sostenibilitat és fonamental per a fer front als reptes del canvi climàtic i avançar cap a un futur més verd i saludable.

La visita de Rebeca Torró a l'empresa Nutai posa en valor les iniciatives empresarials que contribueixen a la transició energètica i destaca el compromís del govern valencià amb la promoció de la sostenibilitat i la innovació en el sector industrial.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter