Rebeca Torró, ha posat en relleu el caràcter innovador i sostenible de les empreses valencianes com a motor per a avançar en els objectius de descarbonització i reducció d'emissions

La titular de Política Territorial ha visitat la seu a Silla de l'empresa Nutai, dedicada, entre altres, a projectes relacionats amb la mobilitat elèctrica i l'ús de les bateries. Durant la visita, s'ha destacat el compromís de l'empresa amb la transició cap a una mobilitat més sostenible i la seva contribució a la reducció de les emissions de CO2

General 28 de abril de 2023 Redacció Redacció
230428_foto_nupai

La consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, ha destacat durant la seva visita a l'empresa Nutai, a la localitat de Silla, el caràcter innovador i sostenible de les empreses valencianes. Nutai és una empresa que s'ocupa d'aplicar noves tècniques d'automatització industrial i ha participat en diversos projectes d'innovació relacionats amb la mobilitat elèctrica, l'ús de bateries i les connexions 5G, entre altres.

Segons Torró, aquest tipus d'indústries, que desenvolupen tecnologia pròpia amb segell valencià, són una oportunitat per a transformar l'economia valenciana cap a un model més sostenible. Destaca la importància de les iniciatives estratègiques que aposten per la innovació, la internacionalització i el talent, i que impulsen una economia dinàmica basada en les energies renovables, la mobilitat sostenible, la formació i la igualtat d'oportunitats.

La consellera també ha assenyalat que la indústria valenciana està liderant un procés de canvi per a reduir les emissions i fer més respectuosa amb el medi ambient tots els sectors de l'activitat econòmica. Aquesta transició cap a la sostenibilitat és fonamental per a fer front als reptes del canvi climàtic i avançar cap a un futur més verd i saludable.

La visita de Rebeca Torró a l'empresa Nutai posa en valor les iniciatives empresarials que contribueixen a la transició energètica i destaca el compromís del govern valencià amb la promoció de la sostenibilitat i la innovació en el sector industrial.

Te puede interesar
Lo más visto