L'Institut Valencià de Cultura (IVC) col·labora amb la Fira del Llibre de València organitzant un concert a càrrec del grup Autòctone

El grup d’Eva Romero, Pepe Zaragoza, Carlos Sáez, Isaac Martín i Tico Porcar actua el diumenge 30 d’abril (19.00 hores) als Jardins de Vivers

Cultura 28 de abril de 2023 Redacció Redacció
230428_EDUC_Foto1_Autòctone

L'Institut Valencià de Cultura (IVC) col·labora amb la 58a edició de la Fira del Llibre de València programant un concert del grup Autòctone titulat 'Sons de rapsoda'. L'actuació tindrà lloc el diumenge 30 d'abril a les 19.00 hores als Jardins de Vivers de València, concretament a l'Espai Obert de la Fira.

El grup Autòctone està format per Eva Romero a la veu i recitació, Pepe Zaragoza a la trompeta i composicions, Carlos Sáez al piano, Isaac Martín al baix elèctric i Tico Porcar a la bateria. La seva música combina la cultura valenciana amb el jazz, fusionant les composicions del trompetista Pepe Zaragoza amb els versos de poetes valencians. Les cançons del seu projecte, anomenat 'Sons de rapsoda', abracen diversos estils com el rock, el flamenc i el jazz contemporani.

Durant les actuacions, la cantant Eva Romero recita poemes com a introducció a les cançons, afegint una dimensió especial al projecte i permetent que el públic comprenga millor els temes tractats a les lletres.

Autòctone va ser finalista en la categoria de jazz dels Premis Carles Santos 2021 de la Música Valenciana, organitzats per la Conselleria de Cultura a través de l'IVC.

A més, durant la Fira del Llibre de València, l'IVC ofereix una promoció en la qual, amb la compra d'un llibre, es proporcionarà un val amb un 50% de descompte per a un màxim de dues entrades per a tres funcions del Teatre Rialto de València. Les funcions incloses en aquesta promoció són 'El trueque', que es representarà de l'11 al 14 de maig, 'Coriolà', del 18 al 21 de maig, i 'La torre del silenci', del 25 al 28 de maig.

Te puede interesar
Lo más visto