La Ruta de la Tapa d'Almenara 2023 és un esdeveniment gastronòmic que se celebrarà del 10 al 14 de maig.

Durant la Ruta de la Tapa d'Almenara 2023, es realitzarà un sorteig de 37 premis per als participants que completin el "tapaport".

General 29 de abril de 2023 Redacció Redacció
CARTELL TAPA 2

L'Ajuntament d'Almenara, a través de la Regidoria de Turisme i Comerç, ha organitzat una nova edició de la Ruta de la Tapa de la localitat, que se celebrarà del dimecres 10 fins al diumenge 14 de maig. Enguany, set bars i restaurants de la localitat participaran en aquesta ruta gastronòmica.

Els participants tindran l'oportunitat de completar un "tapaport" visitant els diferents locals participants i degustant les seves tapes. A més, tots aquells que completen el "tapaport" tindran l'oportunitat d'optar a un sorteig de 37 premis diferents. Destaca entre els premis el de 1.500 euros oferit per l'Ajuntament d'Almenara. Aquesta edició compta amb el patrocini oficial de cerveses Mahou.

Els "tapaports" complets es podran dipositar fins al divendres 26 de maig a l'urna ubicada al Molí d'Arròs de la localitat, i el sorteig dels premis es realitzarà el dilluns 29 de maig.

Cada local participant oferirà una tapa única durant la ruta. Algunes de les tapes destacades són "La Piquerola" del Xiringuito Al Lio Bar, "Bao Ibèric" del Rincón de Juan, "Demyglace" de l'Hamburgueseria La Muralla, "La Pataqueta" del Restaurant Nou Mosset, "Dulce Placer de Lotus" de la Heladería Miada, "Nido Cruixent" del Bar Els Cristals i "Tierra y Mar" del Bar El Ancla de Irina.

Els 37 premis que es sortejaran inclouen vals de consumació en diversos establiments participants, premis en efectiu, entrades per al Parc Aquàtic Aquarama, serveis de perruqueria i estètica, productes de merceria i altres ofertes i descomptes en establiments locals.

A més del sorteig de premis, les 50 primeres persones que completen el "tapaport" rebran un regal de NaranjasTorres i Quattre, i tots els participants que dipositen el "tapaport" complet rebran un descompte del 35% en Reale Seguros.

Te puede interesar
Lo más visto