L'acte del PSPV-PSOE a Morella amb la participació de Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana, tindrà lloc diumenge a les 18.30h a la Plaça Escoles Pies.

Durant el matí, els membres de la candidatura "Un equip per Morella", encapçalada per Rhamsés Ripollés, estaran presents a la plaça de Morella per rebre propostes i suggeriments de la ciutadania.

Política 29 de abril de 2023 Redacció Redacció
Acte del PSPV PSOE Morella amb Ximo Puig diumenge a les 18.30h en la Plaça Escoles Pies

El proper diumenge 30 d'abril, a les 18.30h, tindrà lloc un acte a Morella encapçalat pel president de la Generalitat i secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig, juntament amb l'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés. L'acte se celebrarà a la Plaça Escoles Pies, un lloc especial on es troba l'entrada de l'edifici Colomer-Zurita, antic institut de Morella que està sent rehabilitat per albergar diverses instal·lacions com la nova escola de música, biblioteca i espai per a entitats.

Aquest acte forma part de la iniciativa "A totes les places, Ximo Puig recorre de nord a sud tota la Comunitat" que té com a objectiu estar en contacte directe amb la ciutadania i convertir aquest projecte en el de la immensa majoria dels valencians i valencianes.

A més, durant l'acte a Morella, el cap de llista a les Corts per Castelló, Rafa Simó, participarà en un diàleg amb M. José Tena, alcaldessa de Castell de Cabres, Ricardo Tosca, gerent de l'Hospital de Castelló, i l'arquitecta forcallana Carmen Carbó. L'acte serà presentat per Judit Garcia, actual regidora de l'Ajuntament de Morella.

Durant el matí del diumenge, hi haurà una recollida de propostes de la ciutadania per part de la candidatura "Un equip per Morella". Es muntarà una paradeta informativa a la plaça on els membres de la llista a les eleccions municipals estaran presents per escoltar les propostes i suggeriments de la ciutadania. També es recorda que es poden fer arribar propostes i suggeriments per correu electrònic a [email protected] o a través de Telegram a @equipxmorella.

L'alcalde actual i candidat a revalidar l'alcaldia, Rhamsés Ripollés, agraïx les propostes que han estat rebent i anima tota la ciutadania a apropar-se a la plaça diumenge per participar en aquesta iniciativa.

Te puede interesar
Lo más visto