Rafa Simó, acompanyat per altres autoritats locals, ha visitat la mostra de la vida tradicional de l'any 1900 a Vilafamés.

El cap de llista del PSPV-PSOE a les Corts per Castelló ha destacat l'important paper del teixit associatiu del municipi i ha posat en valor la seua tasca i contribució a la comunitat.

Política 30 de abril de 2023 Redacció Redacció
2023-04-29 Vilafamés

El cap de llista del PSPV-PSOE a les Corts per Castelló, Rafa Simó, ha visitat avui la mostra de la vida tradicional de 1900 a Vilafamés, destacant el paper fonamental del teixit associatiu del municipi en la realització d'aquest gran esdeveniment.

Durant la visita, Simó ha elogiat el treball de les associacions locals, que han fet possible recrear l'ambient i les vivències del segle passat. Ha destacat la importància d'aquest treball perquè permet conèixer i reviure les tradicions, les rutines quotidianes i la gastronomia d'èpoques passades.

Acompanyant Rafa Simó en la visita, hi han estat presents l'alcalde i candidat de Vilafamés, Abel Ibáñez, així com altres membres destacats del PSPV-PSOE, com la vicepresidenta de les Corts i número dos de la llista autonòmica, María José Salvador; el número set, Ernest Blanch; i el president de la Diputació de Castelló i president del PSPV provincial, José Martí.

Te puede interesar
Lo más visto