Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Amb motiu del 775 aniversari de la Carta Pobla d'Onda, els més xicotets van poder gaudir d'una activitat de "Jocs tradicionals".

Aquesta celebració commemora la fundació històrica de la ciutat i busca promoure la cultura local i la participació ciutadana.

General 02/05/2023 Redacció Redacció
Onda jocs tradicionals (1)

Casa de la Cultura (C/ Balmes, 2). Les activitats programades per a commemorar aquest aniversari busquen apropar la història i la tradició d'Onda als seus habitants, especialment als més joves, per tal de preservar i valorar el patrimoni cultural de la localitat.

A més dels jocs tradicionals, s'han organitzat altres activitats com exposicions, conferències i espectacles per a tota la família. Aquestes celebracions són una oportunitat per a reflexionar sobre el passat d'Onda i al mateix temps promoure el seu futur com una ciutat viva i dinàmica.

Amb aquestes iniciatives, Onda reafirma el seu compromís amb la seua història i la seua identitat cultural, involucrant a la comunitat en la commemoració d'aquest important esdeveniment.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter