Concentració Esportiva d'Almenara 2023

La Concentració Esportiva d'Almenara és un esdeveniment en el qual veïns i veïnes de diferents edats es reuneixen per gaudir d'una jornada de convivència i pràctica esportiva.

General 02 de mayo de 2023 Redacció Redacció
Almenara Esport

La Concentració Esportiva d'Almenara va ser un èxit amb la participació de més de 400 persones. Durant la jornada, es van realitzar diverses activitats esportives locals com exhibicions de gimnàstica, entrenament funcional, spinning, freestyle, crossfit, multiesport, futbol, gimnàstica aeròbica, pilota valenciana, hapkido, escacs, zumba, seguretat viària i jocs tradicionals.

A la nit, es va celebrar un sopar de "pa i porta" al qual van assistir també més de 400 persones. Després del sopar, es va gaudir de diverses actuacions musicals, incloent els artistes Efraín Castelló, Generación Z i els DJs Serrano i Kilian amb "Jo fui a la Mina".

Aquesta concentració és una gran oportunitat per a la comunitat local de gaudir d'una jornada de germanor, convivència i promoció de l'esport i una vida saludable. És un esdeveniment que fomenta la participació i la interacció social a través de l'esport i les activitats relacionades.

Te puede interesar
IMG_5802

Un dia d'oci i senderisme per Benicàssim

Redacció
General 14 de abril de 2024

Una excursió encantadora per fer a Benicàssim és la Ruta de les Viles, un passeig que et porta a descobrir l'impressionant arquitectura modernista que caracteritza aquesta localitat costanera

Lo más visto