Rafa Simó, membre del Consell Escolar Valencià, ha expressat la seua opinió sobre el pla Edificant impulsat pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

El cap de llista del PSPV-PSOE a les Corts per Castelló, juntament amb altres representants del partit, ha visitat les obres del CEIP San Miguel Arcángel de Soneja.

General 02 de mayo de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
20230502 Edificant 2

Rafa Simó, el cap de llista del PSPV-PSOE a les Corts per Castelló, ha elogiat el pla Edificant liderat per Ximo Puig, destacant que fins ara ha suposat una inversió total de 64,5 milions d'euros a la província de Castelló. Segons Simó, aquest pla ha tingut un impacte significatiu en la millora de les infraestructures educatives, posant fi al problema dels barracons que havia perdurat durant molt de temps.

Simó ha expressat aquesta valoració durant una visita a les obres del CEIP San Miguel Arcángel de Soneja, acompanyat pel secretari general comarcal del PSPV-PSOE i alcalde de Soneja, Benjamín Escriche, i altres representants del partit. Cal destacar que la construcció d'aquest centre educatiu està inclosa en el pla Edificant, amb un pressupost de 3.750.143,61 euros, representant la major inversió en infraestructura educativa de la comarca de l'Alto Palancia.

El cap de llista del PSPV-PSOE ha subratllat que l'objectiu prioritari del president Ximo Puig és garantir la igualtat d'oportunitats a través d'una educació gratuïta i de qualitat, que inclogui instal·lacions dignes. Ha afegit que l'educació és fonamental per a una societat avançada i progressista, i que continuaran treballant per proporcionar les millors condicions.

Des de 2015, any en què es va posar en marxa el pla Edificant, el govern de Ximo Puig ha realitzat un total de 49 intervencions en centres educatius de la província de Castelló, amb una inversió global de 64,5 milions d'euros.

Te puede interesar
Lo más visto