Eduardo del Pozo, membre de Ciutadans (CS), ha assumit l'engagement de reobrir l'ambulatori de la Marjaleria.

El candidat de Ciutadans (CS) a l'alcaldia considera que és de vital importància i urgent tornar a proporcionar servei sanitari a la zona de la Marjaleria.

Política 02 de mayo de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
Ambulatorio Marjaleria

El candidat de Ciutadans per a les pròximes eleccions municipals de Castelló, Eduardo del Pozo, juntament amb els seus companys de candidatura municipal, Enrique Guimerà i Virgínia Bueno, han visitat la zona de la Marjaleria per a conéixer les reivindicacions dels seus veïns. Durant la visita, han pogut constatar la falta d'un centre d'atenció primària i les dificultats d'accés als serveis de salut que això comporta per als més de 5.000 habitants d'aquesta zona.

Del Pozo considera que és necessari i urgent reobrir l'ambulatori de la Marjaleria per a atendre adequadament les necessitats sanitàries d'aquesta àrea. Segons el candidat, l'ambulatori ja disposa de la infraestructura i els recursos necessaris, i només falta la contractació del personal sanitari per a poder prestar servei als matins.

Amb aquesta proposta, el candidat de Ciutadans reafirma el seu compromís amb la millora de la sanitat a Castelló i destaca la importància de garantir l'accessibilitat als serveis de salut a tots els veïns de la ciutat.

Te puede interesar
Lo más visto