Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Eduardo del Pozo, membre de Ciutadans (CS), ha assumit l'engagement de reobrir l'ambulatori de la Marjaleria.

El candidat de Ciutadans (CS) a l'alcaldia considera que és de vital importància i urgent tornar a proporcionar servei sanitari a la zona de la Marjaleria.

Política 02/05/2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
Ambulatorio Marjaleria

El candidat de Ciutadans per a les pròximes eleccions municipals de Castelló, Eduardo del Pozo, juntament amb els seus companys de candidatura municipal, Enrique Guimerà i Virgínia Bueno, han visitat la zona de la Marjaleria per a conéixer les reivindicacions dels seus veïns. Durant la visita, han pogut constatar la falta d'un centre d'atenció primària i les dificultats d'accés als serveis de salut que això comporta per als més de 5.000 habitants d'aquesta zona.

Del Pozo considera que és necessari i urgent reobrir l'ambulatori de la Marjaleria per a atendre adequadament les necessitats sanitàries d'aquesta àrea. Segons el candidat, l'ambulatori ja disposa de la infraestructura i els recursos necessaris, i només falta la contractació del personal sanitari per a poder prestar servei als matins.

Amb aquesta proposta, el candidat de Ciutadans reafirma el seu compromís amb la millora de la sanitat a Castelló i destaca la importància de garantir l'accessibilitat als serveis de salut a tots els veïns de la ciutat.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter