L'escola matinera de Morella ha pres la decisió d'ampliar el seu servei fins a la finalització del curs escolar actual.

El termini d'inscripció per al servei de l'escola vesprina estarà obert des del 3 fins al 24 de maig. Aquest servei permetrà als alumnes fer ús d'activitats i suport educatiu després de l'horari escolar fins al 21 de juny.

Educació 02 de mayo de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
2023-05-02 CEIP Mare de Déu de Vallivana

L'escola matinera de Morella ha ampliat el seu servei fins a la finalització del curs escolar 2022-2023. Abans, les famílies comptaven amb aquest servei fins al 31 de maig, però ara es prolongarà fins al 21 de juny. Aquesta decisió s'ha pres perquè durant el mes de juny els alumnes començaran les classes al CEIP Mare de Déu de Vallivana a les 9.00 hores. D'aquesta manera, l'escola matinera obrirà a les 8.00 hores. Aquelles famílies que no necessitin aquest servei podran donar-se de baixa a les oficines municipals.

D'altra banda, del 3 al 24 de maig estarà obert el període de matrícula per a l'escola vespertina. Aquesta escola oferirà el servei de dilluns a divendres, de l'1 de juny al 21 de juny, amb un horari de 15.00 a 17.00 hores i un cost de 20 euros. Per formalitzar la inscripció, les famílies hauran d'enviar els formularis omplits juntament amb el comprovant de pagament a les oficines de l'Ajuntament de Morella o al correu electrònic [email protected]. Les famílies rebran els formularis i tota la informació necessària a través del CEIP Mare de Déu de Vallivana. És important destacar que les famílies amb el carnet +3, família monoparental o monomarental rebran un descompte del 15%.

La regidora d'Educació, Ana Adell, ha remarcat la importància d'adaptar els serveis que faciliten la conciliació familiar als nous horaris a partir del mes de juny, quan hi haurà canvis en els horaris del CEIP Mare de Déu de Vallivana. L'edil ha explicat que l'escola matinera continuarà fins a l'últim dia del curs escolar perquè els alumnes començaran les classes a les 9.00 hores. Pel que fa a l'escola vespertina, aquesta només s'ofereix durant els mesos de setembre i juny, ja que durant la resta del curs hi ha l'escola recreativa.

Te puede interesar
Lo más visto