L'organització sindical ha demanat a la regidora de Recursos Humans que reconsideri les seves declaracions en les quals vinculava l'excés d'hores extraordinàries del funcionariat.

El sindicat CSIF atribueix l'excés d'hores extraordinàries a una "planificació inadequada" i a la falta de cobertura dels llocs de treball necessaris a l'Ajuntament de Castelló. En aquest sentit, el sindicat demana a la regidora de Recursos Humans que es disculpe públicament per les seves declaracions que vinculaven aquest excés d'hores amb un "elevat absentisme".

Política 03 de mayo de 2023 Andrea Andreu Andrea Andreu
CSIF Ayuntamiento Castellón

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha enviat un escrit a l'Ajuntament de Castelló exigint que la regidora delegada de Recursos Humans, Dª Mónica Marinela Barabás, rectifiqui les seves declaracions realitzades durant la sessió plenària del 27 d'abril. En aquestes declaracions, la regidora atribuïa l'excés d'hores extraordinàries del personal funcionari municipal a un suposat elevat absentisme en les administracions públiques.

CSIF expressa la seva preocupació per aquestes afirmacions, ja que considera que, si existeix absentisme, hauria de ser un cas excepcional en les administracions. El sindicat demana que la regidora proporcioni dades públiques sobre les hores realitzades per absentisme, distinguint entre hores extraordinàries estructurals i no estructurals, i indiqui els costos reals que això suposa per a l'Ajuntament de Castelló i la Seguretat Social.

CSIF destaca que l'excés d'hores extraordinàries és fruit d'una planificació inadequada i la falta de cobertura dels llocs de treball necessaris. En aquest sentit, demana a la regidora que, en lloc de culpar fàcilment el personal funcionari amb dades incorrectes, demane disculpes públiques a tots els treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Castelló, als quals considera que s'ha faltat al respecte.

Te puede interesar
Lo más visto